Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - ©2006

Draaiboek Corona

14.03.2021   Quiz Chiro Westmalle

Na een jaartje -je-weet-wel, organiseerde de Chiro van Westmalle zijn quiz dit jaar digitaal. Q(F)CC was natuurlijk ook van de partij en behaalde een knappe 2de plaats, op 66 ploegen.
FC Charly's dankt zijn sponsors
Fietsen WillekensCrelan
Sint-Lenaartsebaan 43, 2390 Oostmalle

www.fietsenwillekens.be

+32 498 16 28 77 - fietsenwillekens@skynet.be
Schilder- en behangwerken Tom Jordens
Harmony DJ Team
Dagbladhandel Perspektief

Klik hier voor overzicht alle sponsors05.02.2021   Online bestuursvergadering

Op woensdag 17/02 is er een online bestuursvergadering. Indien er iemand met vragen of opmerkingen zit, geef dan gerust een seintje.

Heb je graag ook even het woord? Laat het dan weten en dan nodig we u uit!
01.12.2020   Overlijden Erwin Scheynen

De strijd heb je nimmer opgegeven,
zelfs toen het einde werd verwacht.
Je bleef geloven in het leven,
vol liefde, zorg en levenskracht.

Afgelopen zaterdag hebben we, veel te vroeg, afscheid moeten nemen van een oud-Charly : Erwin Scheynen.

Erwin speelde van 1988 tot 1995 voor FCC. Hij scoorde in die periode 43 competitiedoelpunten en staat daarmee nog steeds 7de in de all-time rangschikking. Ook zijn broer Luc verdedigde onze kleuren.

Langs deze weg willen we ons medeleven betuigen aan familie, vrienden en kennissen. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Omwille van de uitzonderlijke situatie is het momenteel niet mogelijk om een persoonlijke laatste groet te brengen. Men kan wel online condoleren op onderstaande link.

Meer info.


23.10.2020   Annulatie evenementen

Beste leden,

Het beloven weer donkere tijden te worden. De maatregelen zijn bevestigd en verstrengd en lopen al zeker tot 19 november.

We zien ons hierdoor genoodzaakt om geplande evenementen te annuleren:
* 15/11 : Voorbereiding Wandelquiz + FCC Awards
* 21/11 : FCC Wandelquiz
* 29/11 : Sinterklaasfeest

We blijven niet bij de pakken zitten en we bereiden ons voor op betere tijden !

* FCC Awards : niet zo belangrijk maar als we het ergens kunnen combineren ...
* FCC Wandelquiz : de voorbereiding loopt rustig voort en wat we al hebben blijft op de plank liggen. Komt er een opening, proberen we toch weer de mensen iets aan te bieden ... #opportunist
* SINTERKLAASFEEST: spijtig genoeg kan deze dus ook niet doorgaan. MAAR we willen de kindjes wel niet in de kou laten staan. In de loop van dit weekend/volgende week, ontvangt u hierover nog extra informatie.

Voor de rest: hou het veilig, zorg voor elkaar, bel mekaar eens op. Hopelijk zien we elkaar snel weer !

FC Charly's
14.10.2020   Competitie tijdelijk gestaakt

Owv de stijgende cijfers is de competitie momenteel gestaakt. Dit al minstens tot na de herfstvakantie. Daarna zien we wel weer...
11.10.2020   FC Charly's - Sport 82 : 2 - 1

Voor de 59ste keer stonden FCC en Sport 82 tegenover elkaar. "El Classico" dus! De statistieken hielden beide ploegen in evenwicht, dus het beloofdde vandaag ook weer spannend te worden. Sport 82 was gestart met 10 op 12 en stond tweede in het klassement. FCC begon wel goed aan de competitie, maar kon enkel in de laatste 2 wedstrijden, 4 punten sprokkelen.

FCC begon zo goed als met dezelfde 11 als vorige week tegen Sporting X'Tra. Enkel Kevin startte in de plaats van de afwezige Kurt. Het werd snel duidelijk dat de verjonging bij Sport 82 zeker geen slechte zaak is. Snelle spelers en goed voetbal. Maar FCC hield vrij makkelijk het kopje boven water. Toch moest het na zo'n 15 minuten een tegendoelpunt slikken. Sammeke deed een voorzet licht afwijken, waardoor Dompi en Wannes op het verkeerde been stonden. De jonge spits was goed gevolgd en tikte aan de eerste paal binnen. FCC liet zich niet doen en vocht zich in het spel. Sammeke was een beetje slimmer dan de tegenstander, smeet snel in en kon zo een aanval opzetten. Sport 82 recupereerde maar op de terugspeelbal kon door de keeper niet worden ontzet. Mensur pakte het cadeautje aan en zette de 1-1 op het bord. Grote kansen vielen er vervolgens niet te noteren, maar het bleef spannend. Met nog zo'n 10 minuten te spelen kwam FCC op 2-1. Dompi met een goed duel, waardoor er een snelle aanval kon opgezet worden. Dag stuurde Tom weg, maar die zag zijn schot gekeerd worden door de keeper. Mensur was wel goed gevolgd en hij kon de 2-1 binnentikken. Dit was het sein voor Sport 82 om een slotoffensief in te zetten. En Wannes moest zich nog 3 x tonen. Twee keer op schitterende en harde vrije trappen en één keer met een voetveeg. De kansen hadden mss meer verdiend, maar Wannes pareerde ze schitterend. De laatste kans was nog voor Nico, die zijn harde vrije trap net geblokt zag.

Na de pauze was het balbezit voor Sport 82. Bij FCC was het niet altijd mooi, maar dankzij het werken en vechten van iedereen, kon het aantal grote kansen beperkt worden. Sport 82 dreigde via afstandsschoten, maar deze gingen voorlangs of werden gepakt door Wannes. De grootste kans was een doorsteekbal naar hun snelle en stevige spits, maar zijn schuivend schot ging voorlangs. Bij FCC was het toch beetje pompen of verzuipen. Spannend wel, maar heel mooi ook weer niet. FCC stak af en toe zijn enus nog aan het venster, maar echt grote kansen zaten er niet in. De opluchting bij het laatste fluitsignaal was dan ook enorm.

Elke analyst zou zeggen, dat Sport 82 minstens een punt had verdiend. Ze kregen - zeker in de eerste helft - goede kansen, maar de werklust en stevige defensie van FCC hielden de 3 punten in Oostmalle. Hierdoor pakt FCC 7 op 9 en komen we op de 6de plaats in het klassement. Volgende week een nieuwe derby: wedstrijd op de Mintjens tegen FC Beuckie !

Fanion: Wannes, Dompi, Cé, Sam, Sammeke, Fre, Kevin, Daf, Tom, Nico en Mensur

Vervangingen
'35 Jens voor Nico

Bank: Polle

Geel: Cé
11.10.2020   MvdM : FC Charly's - Sport 82

Het begint een beetje een gewoonte te worden: 3 spelers, eentje uit elke linie, die strijden voor de titel van Man van de Match. En voor elke speler valt welt iets te zeggen. Fré die alweer een zeer sterke wedstrijd op het middenveld speelde. Wannes die met 3 supersaves de voorsprong vast houdt in de eerste helft. En Mensur die alweer 2 keer scoort. Misschien niet zo moeilijk deze week, maar hij trapte er al wel 7 op 5 wedstrijden binnen en hij heeft nu ook al 5 wedstrijden achter elkaar gescoord.

Ze zaten kort bij elkaar, maar het was Mensur, die na 3 podiumplaatsen, bij zijn 4de podium ook de hoofdvogel afschoot! Congratz !

1. Mensur - 22 (10)
2. Fré - 20 (10)
3. Wannes - 17 (8)
4. Cé - 14 (8)
5. Dompi - 9 (5)
6. Kevin - 5 (3)
7. Tom K - 3 (1)
04.10.2020   FC Charly's - Sporting X'Tra

Ook dit jaar stond er weer een Oostmalse derby op het programma. Deze derby’s liggen FCC wel niet zo goed, want er werd nog maar 1 keer gewonnen.
De wedstrijd had 2 gezichten. In de eerste helft was FCC baas en kwamen ze verdiend 3-0 voor. Sporting X’Tra startte met heel veel druk in de tweede helft en kon al vrij snel de aansluitngstreffer maken. Ze bleven aanzetten en halfweg de tweede helft stond het terug gelijk: 3-3. In het laatste kwartier probeerden beide ploegen nog de winning goal te maken, maar scoren werd er niet meer gedaan. Een heel plezante derby: goed en snel voetbal, vele kansen, verrassend scoreverloop, fair, stevig ! De wedstrijd had alles in zich, alleen spijtig voor ons dat we die 3-3 nog weg geven. But in the end, een terechte uitslag. We pakken het beste mee voor volgende week, thuismatch om 15u00 tegen Sport 82.

1-0 : corner van Kurt naar de eerste paal en daar binnen getikt door Maarten
2-0 : schot van Maarten dat gepakt wordt door de keeper. Daf zit er goed bij, legt terug tot bij Maarten die de bal, met wat gefrommel, binnen werkt
3-0 : corner X’Tra die wordt weggewerkt. Tom stuurt Maarten diep. Zijn voorschot komt tot bij Mensur die de 3-0 scoort.
3-1 : afstandsschot van Joppe, net buiten het bereik van Wannes
3-2 : vrije trap van de zijkant die aan de tweede paal wordt binnen gekopt. Ook hier zat Wannes er weer dicht bij.
3-3 : Diepe centrale bal die net tussen Cé en Dompi glipt. Spits alleen voor Wannes die kansloos is.

Fanion-elftal: Wannes, Dompi, Cé, Sam, Sammeke, Fré, Kurt, Daf, Tom, Mensur en Maarten

Vervangingen:
‘15 : Kevin voor Kurt
‘50 : Jens voor Tom

Bank: Polle
04.10.2020   MotM : FC Charly's - Sporting X'Tra

Met 2 doelpunten en een assist werd Maarten - meer dan verdiend - uitgeroepen tot Man van de Match. Een sterke match bracht Fré op positie 2. Mensur en Kevin delen de derde plaats, maar vermits Mensur meer drie-punters heeft, staat hij effectief derde.

Congratz!!

1. Maarten - 29 (14)
2. Fré - 20 (7)
3. Mensur - 13 (6)
4. Kevin - 13 (8)
5. Tom K - 6 (4)
6. Daf - 4 (2)
7. Dompi - 3 (2)
8. Cé - 1 (1)
9. Sammeke - 1 (1)

29.09.2020   MotM : FC Atlas - FC Charly's

Het werd vandaag een driestrijd tussen een verdediger die veel en goed mee oprukte; een centrale middenvelder die veel werk opknapte; en een flankspeler met 2 goals en een pre-assist.

Uiteindelijk kozen de spelers voor Fré als de matchwinnaar. Cé kwam op plaats twee en Mensur op drie.

Proficiat !!

1. Fré - 15 (5)
2. Cé - 11 (5)
3. Mensur - 10 (6)
4. Sammeke - 7 (4)
5. Tom K - 7 (4)
6. Maarten - 6 (3)
7. Daf - 4 (2)
8. Dompi - 4 (2)
9. Haris - 1 (1)
10. Polle - 1 (1)

Toon alle berichten.

Overzicht quizzen FCC

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
FC Charly's
KFC Horemans Beerse
07/11/2020
15:00
Statistiek


Vorige wedstrijd
FC Charly's
Sport 82
2
1Topschutter top-3
1. Mensur Pacariz 7
2. Maarten Peeters 2
3. Haris Sadiki 1


Volgende activiteit
Nog geen activiteit bekend.