Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - ©2006

Den uitslag van den tombola 2019

03.06.2020   Ledenfeest geannuleerd

Goedenavond,

Eigenlijk is dit een beetje een open deur intrappen, maar het ledenfeest van zaterdag 13 juni zal NIET doorgaan.

Nu pas ?? Da's toch logisch!!

Ja en nee. Sinds onze laatste vergadering eind april, hoopten we gewoon op het beste. Een einde aan deze crisis, ergens in juni, zodat we met z'n allen een goede pint kunnen drinken en lekker kunnen eten. Onze locatie was privé, dus we konden nog heel snel alles in orde brengen.

Maar de realiteit heeft ons alweer ingehaald. Het is nog te vroeg om op een fatsoenlijke manier een feest voor 40-50 volwassenen en kinderen te organiseren.

Maar we kijken alweer vooruit. Vanaf maandag mag de horeca weer open. Nog wel met strikte voorwaarden. Maar vanaf juli kan er weer meer (onder meer voetbalwedstrijden) en er ik zelfs nog een kans dat de kermis in augustus mag doorgaan.

DUS ik reken op :
* Oostmalle Kermis begin Augustus en met een beetje meeval kan er soort van kroegentocht komen. Die traditie mag na 32 (of nog meer) jaar toch niet stoppen
* Oefenwedstrijden in augustus en start nieuwe competitie in september
* BBQ + FCC Awards, en laat ons dat dan ook ineens ledenfeest noemen, op zaterdag 29 augustus
*Midway FC op - waarschijnlijk - vrijdag en/of zaterdag 21 + 22 augustus

Dit alles natuurlijk onder voorbehoud van alle opgelegde maatregelen. Maar we hopen op het beste !

Nog effe volhouden! Heel effe !

Tot binnenkort Dompi
FC Charly's dankt zijn sponsors
Lingerie De PrinsKapsalon Karin Rosiers
Antwerpsesteenweg 17, 2390 Oostmalle

www.lingerie-deprins.be

+32 3 312 07 49 - lingerie.deprins@skynet.be
Algemene vloer & tegelwerken Kristof Pilette
Krijnen Keukens
Fietsen Wouters

Klik hier voor overzicht alle sponsors04.05.2020   UPDATE FCC

Beste Charly's,

Eens een woordje van de voorzitter. Hopelijk is iedereen (en zijn/haar familie) nog gezond. Ik ben zelf het thuiszitten echt wel beu, maar ik veronderstel dat ik niet alleen ben... Blijven volhouden! Jullie zijn goed bezig!!

Vanuit de FCC familie worden er regelmatig online pokertornooikes en quizzen georganiseerd. Wil je eens meedoen, geef dan gerust een seintje.

#reddezomer het was een leuk initiatief. Er zijn ondertussen al tal van events afgelast en er zullen er nog veel volgen ! Vanaf dingen terug mogen, zullen jullie eerst en vooral terug met familie, dichte vrienden ... willen afspreken. Maar graag had ik toch nog even wat datums van FCC doorgegeven, alsook de status. Zet ze in jullie agenda en hopelijk zien we elkaar snel weer!!

Be safe

Dominique, Cyndi en Tobe

23/05 - Cross Reference Cup => AFGELAST

13/06 - Ledenfeest => Staat, mss tegen beter weten in, nog op de kalender. Vermits we hier heel kort op de bal kunnen spelen, wachten we nog even de richtlijnen van de regering en de gemeente Malle af. (Kans dat het doorgaat: 10%)

20/06 - Paapgooien => Nog geen info van ontvangen. (Kans dat het doorgaat: nihil)

07/08 - Kroegentocht => Of de kermis door mag gaan, is momenteel nog niet beslist. Maar als we terug op café mogen, zou ik deze toch houden. Als is het maar om de cafébazen een hart onder de riem te steken.

Augustus - Oefenwedstrijden => Wachten op beslissing regering

22/08 - Midway FC => De kans is onbestaande dat Midway eind mei naar ons komt. Hun back-up datum is 22 augustus. Indien het kan en mag. Als dit wordt bevestigd, kunnen we dan mss nog iets regelen.

29/08 - BBQ + FCC Awards => Dit is momenteel toch ene die hopelijk kan en mag doorgaan.

September - Start competitie => Wachten op beslissing regering en KVDV

30/10 - 32ste Algemene Quiz => Ook hier zullen we richtlijnen moeten afwachten. Mag het doorgaan? Beperkt publiek ?

29/11 - Sinterklaasfeest => Reken ik momenteel op dat het doorgaat.

Parkavonden, kaartprijskampen De Hemmekes, ... We zullen zien ...
02.04.2020   1ste Digitale Quiz "Challenge and Joy"

We kunnen het niet laten! :-) :-)

Gisteren hebben we onze eerste digitale quiz ooit gespeeld. Quiz gepresenteerd via Facebook Live; 6 quizzers op post via “video conferencing”. We zijn mee met onze tijd.

Er werden 5 rondes gespeeld: rode-draad, fotoronde, multiple choice, sorteer- en muziekronde. We behaalden 81 op 85 en behaalden daarmee een tweede plaats! Ons eerste digitale podium! :-)

Q(F)CC: Hoffie, Lex, Kurt, Rob, Koen en Dompi
12.03.2020   Corona bis

Al zeker geen voetbal tot en met 31 maart. Daarna zien we wel weer ....
12.03.2020   Corona

Goedemiddag,

De kans is groot dat dit bericht geen lang leven geschoren is ...

De KBVB (incl Voetbal Vlaanderen), besliste zo net om alle wedstrijden EN trainingen af te lassen tem 31/03.

Ons verbond (de KVDV) heeft geen link met de KBVB, dus beslist zelf. Mijn verwachting is dat ze wel zullen volgen, maar momenteel is daar nog niets officieels over geweten.

Ik hou jullie op de hoogte!

Dominique d'Hertefelt
Voorzitter FC Charly's
09.03.2020   Titanic-Toon en een beetje verdrinken

Afgelopen weekend stonden er alweer 2 quizzen op het programma van Q(F)CC. Deze zijn binnen te doen, dus de regen was geen spelbreker. En ook de Corona-gekte houdt de quizzers nog niet weg!

Op vrijdag werd er mee gedaan aan de 12de editie van de “Door de jaren heen” quiz tvv Make-A-Wish. Dit moet toch één van de beste quizzen zijn waaraan we ooit al meededen. Prima locatie (vormingscentrum), quiz met behoorlijke moeilijkheidsgraag, maar genoeg tips doorheen de quiz, top-PowerPoint en als kers op de taart: live-muziek met Geena Lisa! Echt super gedaan.

En dan mogen we niet vergeten dat we de quiz ook wonnen ! 223 punten op 260, 2 punten voor op den tweede. En dit danken we toch in grote mate toch aan Toon. Rode draad doorheen de ganse quiz, eerste tip “Robert Ballad”, BAM “Titanic”. Dit bracht ons 20 punten op (slechts 3 ploegen op 40). Dus vanaf nu: Titanic Toon! (Titi voor de vrienden!)

Een dag later was er dan een quiz in Westmalle voor de chiro. En hier werd de theorie van vrijdag een beetje in praktijk omgezet: verdrinken. Op zich was het een goede quiz, ook met de nodige linken, maar veel te veel op veel te korte tijd ... Zo met druk quizzen, ligt ons niet. Geef ons maar rust, wat biertjes en een kazeke! Het werd een 9de plaats op 24 ploegen (132 op 178 punten). Met grote dank aan Tim en Patricia die ons team kwamen versterken !

Q(F)CC Make-A-Wish: Ben, Tim, Lex, Luc, Toon en Dompi

Q(F)CC Chiro Westmalle: Tim, Ben, Luc, Koen, Tim C en Patricia
29.02.2020   Statistieken zijn er om gebroken te worden. En dat hadden de mannen van FC De Zwaantjes begrepen. Desondanks een zware carnavalnacht gingen ze met de 3 punten terug naar VoSSelaar !

FCC speelde an sich geen slechte wedstrijd, maar een paar puntjes zorgden voor de nederlaag. Eerst en vooral had FCDZ een sterk middenveld. De kleine, maar beweeglijke nummer 19, speelde zeer sterk en we kregen er geen vat op. Zeker in de eerste helft, was hij de man die het liet draaien. Fino en Fré liepen wat ze konden belopen, maar als je voorgaande schrijft, weet je dat het dan ook moeilijk is om te voetballen. FCC had het eigenlijk goed onder controle, maar in de laatste 10 minuten van de eerste helft viel het even stil en kon FCDZ nog 2 keer scoren. Eerst was er - na FCC balverlies - een actie over links. De bal werd voorgezet en na wat geharrewar viel de bal pardoes voor nummer 19. Die stond gans alleen en had de hoek maar voor het uit te kiezen. Een beetje later was er een crossbal van FCDZ. Sam kon er net niet aan waardoor de linksbuiten alleen op de Polle kon afgaan. Hij trapte overhoeks in het hoekje binnen. Met deze 0-2 gingen we ook rusten.

Na de pauze tapte FCC toch uit een ander vaatje en kreeg FCDZ het iets moeilijker. Natuurlijk konden zij een beetje de kat uit de boom kijken en op de counter speculeren. Haris speelde centraal een goede wedstrijd. Balletje aanpakken, af en toe een dribbel, maar veel meer inspelen en passen. Dat zien we veel liever dan dribbelaartje Haris ;-) FCC kreeg nu ook zijn kansen, maar soms lukt het ons zo moeilijk om te scoren ... FCDZ hield stand en diepte laat in de wedstrijd zijn voorsprong nog uit naar 0-3. Een counter door het centrum en naast Polle afgewerkt. Dit werd ook de einduitslag.

FCC speelde een wedstrijd met veel inzet. Zeker in de tweede helft kon, met ook sterk ingevallen Anthony, de strijd op het middenveld gewonnen worden. Spijtig genoeg lukte het scoren niet en waren er 10 mindere minuten in de eerste helft, die eigenlijk ook de match beslechten.

Volgend weekend spelen we alweer onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het wordt nog een derby tegen FC Beuckie uit Westmalle. (Als het weer het toelaat). Supporters, allen op post!

Ploeg: Polle, Sam M, Sam VL, Kurt, Cé, Fré, Fino, Haris, Daf, Kevin en Maarten

Vervangingen
‘35 Tom K voor Cé
‘35 Mensur voor Kevin
‘50 Anthony voor Kurt

Voor de 9de keer organiseerden de B-Reserven van Oostmalle een quiz om centen in te zamelen voor hun legendarische Beekestrip naar XXX. (Vraag me af of de dame nu gekozen heeft om mee te gaan met die 19 studs :-) )

Het was een leuke en uitdagende quiz, op een zeer smakelijke manier aanéén gepraat door de quizmasters. Hun filmpjesronde blijft toch ook één van de plezanste en humoristische rondes van alle quizzen die we doen!

Het resultaat was ook weer schitterende. We behaalden de eerste plaats met 132 punten op 160. Dat waren er 7 meer dan achtervolger Pro-Bezwaar en 8 meer dan de derde “De Orthopedische Gangmakers”.

Q(F)CC: Tim, Ben, Lex, Koen, Rob en Dompi

1. FC Charly’s : 132
2. Pro-Bezwaar : 125
3. De Orthopedische Gangmakers - 124
4. X-Think - 123
5. De Beren Van Mastur - 123
6. Brecht kan niet zuipen - 119
7. Hijsberen B - 115

24.02.2020   FC Charly's - FC De Zwaantjes : 0 - 3

Statistieken zijn er om gebroken te worden. En dat hadden de mannen van FC De Zwaantjes begrepen. Desondanks een zware carnavalnacht gingen ze met de 3 punten terug naar VoSSelaar !

FCC speelde an sich geen slechte wedstrijd, maar een paar puntjes zorgden voor de nederlaag. Eerst en vooral had FCDZ een sterk middenveld. De kleine, maar beweeglijke nummer 19, speelde zeer sterk en we kregen er geen vat op. Zeker in de eerste helft, was hij de man die het liet draaien. Fino en Fré liepen wat ze konden belopen, maar als je voorgaande schrijft, weet je dat het dan ook moeilijk is om te voetballen. FCC had het eigenlijk goed onder controle, maar in de laatste 10 minuten van de eerste helft viel het even stil en kon FCDZ nog 2 keer scoren. Eerst was er - na FCC balverlies - een actie over links. De bal werd voorgezet en na wat geharrewar viel de bal pardoes voor nummer 19. Die stond gans alleen en had de hoek maar voor het uit te kiezen. Een beetje later was er een crossbal van FCDZ. Sam kon er net niet aan waardoor de linksbuiten alleen op de Polle kon afgaan. Hij trapte overhoeks in het hoekje binnen. Met deze 0-2 gingen we ook rusten.

Na de pauze tapte FCC toch uit een ander vaatje en kreeg FCDZ het iets moeilijker. Natuurlijk konden zij een beetje de kat uit de boom kijken en op de counter speculeren. Haris speelde centraal een goede wedstrijd. Balletje aanpakken, af en toe een dribbel, maar veel meer inspelen en passen. Dat zien we veel liever dan dribbelaartje Haris ;-) FCC kreeg nu ook zijn kansen, maar soms lukt het ons zo moeilijk om te scoren ... FCDZ hield stand en diepte laat in de wedstrijd zijn voorsprong nog uit naar 0-3. Een counter door het centrum en naast Polle afgewerkt. Dit werd ook de einduitslag.

FCC speelde een wedstrijd met veel inzet. Zeker in de tweede helft kon, met ook sterk ingevallen Anthony, de strijd op het middenveld gewonnen worden. Spijtig genoeg lukte het scoren niet en waren er 10 mindere minuten in de eerste helft, die eigenlijk ook de match beslechten.

Volgend weekend spelen we alweer onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het wordt nog een derby tegen FC Beuckie uit Westmalle. (Als het weer het toelaat). Supporters, allen op post!

Ploeg: Polle, Sam M, Sam VL, Kurt, Cé, Fré, Fino, Haris, Daf, Kevin en Maarten

Vervangingen
‘35 Tom K voor Cé
‘35 Mensur voor Kevin
‘50 Anthony voor Kurt
24.02.2020   MotM : FC Charly's - FC De Zwaantjes

Ook deze week werd het weer een spannende strijd voor de plaatskes in de top 3. Daf bleef net Fré voor en wint daarmee zijn tweede MotM - trofee !!

Congratzz

1. Daf - 16 (6)
2. Fré - 14 (6)
3. Haris - 10 (5)
4. Maarten - 9 (5)
5. Sam - 3 (2)
6. Fino - 3 (2)
7. Kurt - 2 (1)
8. Anthony - 2 (2)
9. Sammeke - 1 (1)

17.02.2020   Q(F)CC: Wechel en Oostmalle

Nog eens een weekendje back-2-back quizzen en dit met wisselend succes. Vrijdagavond werd er gequizt bij de voetbaltegenstander van zaterdag: FC Unlimited. Een zeer toffe quiz, opgesteld door een jonge bende, met natuurlijk ook een iets andere insteek dan quizzen opgesteld door ouw zakken. Hierdoor lieten we wel wat punten liggen wat ons uiteindelijk een 7de plaats op 32 ploegen opleverde. Maar zeer plezant en met als pluspunt dat er wel heel veel schoon volk in Wechel woont ! ;-)

Zaterdag was er dan nog de quiz van de Ouderraad van Immaculata. Een quiz met zeer veel liefde: zowel in de opstelling als in de zaal. De ronde met vragen over Malle heeft ons veel punten gekost; achteraf gezien misschien wel de tweede plaats. De overwinning zat er echter niet. PS: dankzij een betere schifting konden we revanche nemen op CD&V die ons op een zelfde manier nog de overwinning afsnoepten bij de quiz van Paal- En Bergstraatje.

Q(F)CC FC Unlimited: Ben, Tim, Koen, Lex, Rob en Dompi

Q(F)CC OC Immaculata: Tim, An, Koen, Rob, Luc en Dompi
Toon alle berichten.

Overzicht quizzen FCC

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
Nog geen wedstrijd bekend.
 


Vorige wedstrijd
FC Charly's
FC De Zwaantjes
0
3Topschutter top-3
1. Maarten Peeters 17
2. Mensur Pacariz 10
3. Tom Keysers 5


Volgende activiteit
32ste Algemene Quiz FCC op 30/10/2020
Om 20u00 in de Notelaar