Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - ©2006

Den uitslag van den tombola 2021


Gelukkige verjaardag An Wijnants !!!
25.04.2022   Man van de Match : Sir Lancelot - FC Charly's

Onze laatste Man van de Match van dit seizoen is gekend. Dankzij een paar puike reddingen, met nog een zweetmomentje in de laatste seconde van de wedstrijd, kon Polle zich in de gunst van de stemmers werken. Hij werd door 15 van de 18 stemmers op 1 gezet, dus een dik verdiende overwinning! Congratzz !!

Ook Fré en Jeroen kregen nog veel punten. Cé pakte er nog een paar; de rest de kruimels :-p.

1. Polle - 47 (16)
2. Fré - 24 (12)
3. Jeroen - 15 (8)
4. Cé - 10 (8)
5. Mensur - 6 (5)
6. Kevin - 2 (1)
7. Dzenan - 2 (2)
8. Dompi - 1 (1)
9. Sam - 1 (1)

FC Charly's dankt zijn sponsors
EcoverCopycenter Oostmalle
Steenovenstraat 1A, 2390 Oostmalle

www.ecover.com

+32 3 320 88 09 - hallo@ecover.com
St.Studio Malle
Grootjans Interieur
Café De Valk

Klik hier voor overzicht alle sponsors11.04.2022   Mvdm FC Charly's - FC Beuckie

Een spannende strijd tussen de 2 winnaars van de MvdM in de heenwedstrijd tegen FC Beuckie: Fré en Jeroen dus.

Het pleit werd beslecht in het voordeel van Jeroen, weer goed voor een goal en een assist, die 4 punten meer scoorde dan Fré. Het is al zijn 8ste (!!) trofee dit seizoen! Jens, scorend op zijn verjaardag, pakt de derde plaats! Proficiat gasten !!

1. Jeroen - 26 (11)
2. Fré - 22 (9)
3. Jens - 13 (7)
4. Kris - 8 (4)
5. Polle - 7 (6)
6. Daf - 5 (2)
7. Cé - 4 (2)
8. Sammeke - 4 (3)
9. Sam - 1 (1)

05.04.2022   Sporting X'Tra - FC Charly's : 1 - 2

FCC zit in de flow. Den X'Tra ook. Een derby! Alle elementen waren daar voor een spannende wedstrijd. Inzet: de ploeg van Oostmalle. En voor FCC ook de jacht op de derde plaats.

Sporting X'Tra schoot het beste uit de startblokken. FCC bleef laag staan en liet den X'Tra komen. In het begin nog zonder veel doelgevaar, maar het werd erna toch nog een beetje heel heet voor de goal. Een ver verraderlijk schot botste net voor Polle, die de bal net wel, net niet, weer net wel, net niet uit z'n doel kon houden. Het was heel nipt ;-) maar de scheids floot geen doelpunt. Eventjes later glipte den X'Tra - onterecht - door de buitenspelval. Wat volgden waren een schot op de paal en een rebound die onbegrijpelijk naast werd getrapt. FCC was meer dan gewaarschuwd en ging nu toch nadrukkelijk op zoek naar aanvallende impulsen aan de overkant. Na een hoekschop van Kurt, kwam de afvallende bal via Jeroen weer tot bij Kurt. Ook hier was het (over het-?) randje buitenspel, maar Kurt mocht aanleggen en hij trof raak aan de eerste paal: 0-1. Eventjes later een goede voorzet van diezelfde Kurt naar de tweede paal. Daf pakt de bal ineens aan en trapt hard op de paal. X'Tra viel in deze fase van de wedstrijd volledig van de radar. Op slag van rust kreeg FCC nog een vrije trap op een interessante plaats. Jeroen zette zich achter de bal en hij trapte de 0-2 voorbij de keeper. Zijn 21ste van dit seizoen. En de 6de wedstrijd op rij dat hij scoort! Knappe dinges!

Na de pauze bleef FCC aanvankelijk goed overeind. We kregen nog kleine kansjes via Kris en Jeroen, maar zonder succes. Sporting X'Tra bleef er wel in geloven en er kwam steeds meer en meer druk. Tien minuten voor affluiten lukten ze een geslaagde counter. De bal ging over de linkerflank tot op de achterlijn. Een voorzet over de grond waar de Polle net niet bij kon, en centraal, moederziel alleen, werd de 1-2 op het bord gezet. Tijd voor nog 10 minuten druk. Er kwamen nog wat schoten zonder erg. De grootste kans, was er - net als in de eerste helft - op het allerlaatste van deze helft. Hun rechterflank werd diep gestuurd, alleen op de Polle, maar die pakte uit met een geweldige redding! Zo bleef de 1-2 overwinning op het bord!

FCC won na 5 jaar, en voor de tweede keer nog maar, eindelijk nog eens van Sporting X'Tra. We blijven in de winning mood, nu al 24 op 27 in 2022. We kamperen op plaats 4 en met Beuckie en The Sir, krijgen we nog 2 rechtstreekse concurrenten te bekampen die ook azen op de derde plaats! We starten volgend weekend (9 april) met de Malse derby tegen FC Beuckie. Dit om 15u00 op ons terrein!

Fanionelftal: Polle, Sam, Fre, Sammeke, Dzenan, Nico, Kevin, Cé, Jeroen, Daf en Kurt.

Vervangingen:
'25 Kris voor Nico
'55 Haris voor Kurt

Bank: Dompi

Geel: Jeroen

Doelpunten:
0-1 : Kurt (Jeroen)
0-2 : Jeroen
1-2 : xxx

05.04.2022   MvdM : Sporting X'Tra - FC Charly's

Kris VDS viel perfect in en speelde een zeer goede wedstrijd. Maar het was net niet genoeg om tot Weekwinnaar gekroond te worden. Die eer was deze week - en zover ik heb kunnen terugvinden, ook de allereerste keer - voor Kevin Van den Kieboom!! Congratz !!

1. Kevin - 24 (9)
2. Kris - 19 (9)
3. Fré - 12 (6)
4. Kurt - 8 (4)
5. Polle - 8 (5)
6. Dzenan - 6 (4)
7. Jeroen - 5 (3)
8. Cé - 5 (4)
9. Daf - 3 (1)

23.03.2022   FC Charly's - FC Atlas : 2 - 1

FCC had een doel! De nul houden. Het zou de vierde wedstrijd op rij zijn en dus een ultiem record. Maar zoals je al kon zien, is dat spijtig genoeg niet gelukt. Desalniettemin lukte het wel 3 wedstrijden op rij. Zeer knap, zeker als je weet dat we nog niet zo lang geleden een reeks van 31 wedstrijden MET een doelpunt tegen hadden!

Onder een schitterend lentezonnetje kregen we de mannen uit Turnhout (allez blijkbaar ook al veel van Antwerpen) op bezoek. De eerste helft stelde niet veel voor. Beide keepers werden amper tot niet op de proef gesteld, doelkansen waren dus heel schaars! Er werd dan ook gerust bij een troosteloze 0-0.

Na de pauze werd heel het Warandepark plotsklaps opgeschrikt door een harde schreeuw. De kapitein van den Atlas had zich mistrapt en zijn (recent nog geopereerde knie) ferm bezeerd. Na een paar minuten kon hij van het plein gedragen worden. Eerst leek een ziekenwagen opgebeld te moeten worden, maar uiteindelijk kon hij toch zelf naar de kleedkamers stappen. Gelukkig! Na 5 minuten oponthoud gingen we weer ballen. Atlas creëerde meer druk, waardoor FCC zijn favoriete spelletje kon spelen: de counter. Een languitgespeelde één-twee tussen Jeroen en Esteban, zette Jeroen alleen voor de keeper. Jeroen twijfelde niet en hij scoorde in zijn 5de opéénvolgende wedstrijd. Indien dat in de volgende wedstrijd ook lukt, evenaart hij het record van wereldvermaarde Charly's spitsen Jim, Kurt en Maarten. Atlas bleef drukken en de 1-1 leek er te komen. Maar daar was dan Nico met een schitterende tackle. Even later mocht hij zelf aanleggen op een vrije trap, maar zijn afgeweken schot, werd toch nog goed gepakt door de keeper. Een dikke vijf minuten voor affluiten viel dan toch die 1-1. Een hoekschop werd niet goed weggewerkt. De afvallende bal werd door een bos van spelers in doel getrapt. KAK! Lang leek het erop dat dit ook de einduitslag zou worden, maar Esteban vond dat niet zo leuk. Hij kreeg de bal toegespeeld van Jeroen en ging zijn flank af. Een voorzet was het idee, maar die miste richting. De bal rolde richting tweede paal en ging zo - via het paaltje - binnen: 2-1. Nog effe volhouden en dan mocht de scheids affluiten!

FCC pakt 21 op 24 in 2022. Een schitterend resultaat waardoor het pelotonnetje op plaatsen 3,4,5 en 6 op 3 punten van elkaar ligt. (Weliswaar niet met evenveel wedstrijden). We zijn nu een weekje vrij, maar spelen daarna volop verder voor de top-5! TE beginnen met de Oostmalse derby op zaterdag 2 april! SOP!

Fanion: Polle, Fre, Sam, Kevin, Nico, Dompi, Cé, Jeroen, Daf, Esteban en Kurt

Vervangingen
'50 Dompi door Dzenan
'60 Kurt door Kris

Doelpunten:
1-0 : Jeroen (Esteban)
1-1
2-1 : Esteban (Jeroen)

23.03.2022   MvdM : FC Charly's - FC Atlas

De strijd voor de man van de match was er eentje tussen de meester en zijn student! De meester heeft heel goed zijn werk gedaan, want de student won overtuigend!! Congratz Esteban Zárate Garay!! Frederic Franck dus op 2 en Jeroen Verboven op 3!

1. Este - 27 (10)
2. Fré - 18 (9)
3. Jeroen - 12 (7)
4. Nico VD - 4 (2)
5. Cé - 2 (2)
6. Dzenan - 2 (2)
7. Daf - 1 (1)

13.03.2022   Sport 82 - FC Charly's : 0 - 2

Een lekker lentezonnetje in Rijkevorsel en FCC met een dubbele missie: revanche voor die 2-8 blammage uit de heenronde EN een evenaring van het record aantal wedstrijden op een rij zonder tegendoelpunt.

Zoals je bovenaan al kan zien, zijn we in beide missies geslaagd. Deel 1 kan je hieronder lezen. Deel 2 is toch wel bijzonder. Het was immers 16 wedstrijden geleden dat de nul houden tegen Sport 82 nog eens gelukt was: 22/09/2012! Het is nu dus de 7de keer dat het ons 3 wedstrijden op een rij lukt. De vorige 6 dateerden allemaal uit de 90's , met finale keer in september 1998! FC Atlas is nu het volgende slachtoffer om het all-time record neer te zetten!

De wedstrijd zelf dan. Nog veel verschuivingen in de laatste dagen: zieken, geblesseerden, ... En in de voormiddag nog een verschot voor Sammeke. Die zou zich uiteindelijk één helft staande houden. Dankzij een forfait voor Westmalle, konden we wel Esteban nog bijschrijven!

De eerste helft was heel gesloten. Weinig kansen, veel middenveldspel. Ik kan er eigenlijk weinig over vertellen, behalve dat beide ploegen het achteraan goed onder controle hadden. En dan heb je een flits nodig van de Man van de Match! Jeroen kan zich op eigen helft goed ontdoen van een tegenstander en hij trapt dan de perfecte pass op een doorspurtende Daf! Daf is sneller dan z'n tegenstander en trapt netjes naast de keeper binnen! Een dag later en hij had met de bal onder de trui kunnen vieren! ;-) Sport 82 bleef niet bij de pakken zitten en ze zouden in de laatste 5 minuten van de eerste helft nog proberen de gelijkmaker op het bord te zetetn. Ze kregen zelfs nog paar minuten extra, want door paar botsingen lag het spel ook lang stil. Net voor affluiten kregen ze nog grote kans, maar de Polle zoefde hard over. 0-1 bij de koffie.

Na de pauze leek het alsof FCC weer in zijn tweede-helft-lukt-alles-wat-minder dipje kwam. Sport 82 had de bal en mocht ook dreigen. Indien we dan toch eens de bal recupereerden, dan werd die alweer snel verloren door slechte controle of wild wegtrappen. Gelukkig duurde deze fase niet zo lang en herpakten we ons na zo'n 15 minuten spelen. Er werd terug hard gevochten voor elke bal, soms tot woede en wanhoop van Sport. Er kwam een goede kans voor Sport en dit na wat geharrewar in de 16, maar Polle zette er goed zijn voet tegen. Er werden ook 2 penalties geclaimd (handsball en fout), maar de scheids ging er niet op in. (Vanuit het oogpunt van uw verslaggever had de fout een penalty kunnen zijn, maar de discussies achteraf, en wss ook bij Sport82, gingen alle kanten uit. Zonder VAR zullen we nooit de ware toedracht kennen). FCC kon dus zijn geliefde spelletje op de counter spelen. Tom kon net niet scoren op een doorsteekbal van Daf en ook de kopbal van Kurt werd nog net gepakt door de keeper. De vrije trap van Jens was hard, maar iets te centraal. Uiteindelijk zouden we toch op 0-2 komen. Esteban met de recuperatie achteraan. Mooi wegdraaien en inspelen op Kevin. Die duwt Jeroen mooi in het straatje en zo'n kansen laat hij natuurlijk niet liggen: 0-2! Er kwam nog een eindoffensief van Sport 82, maar de schoten uit de tweede lijn misten richting.

Een verdiende overwinning voor FCC dat een plek in de top-5 blijft ambiëren. Met nog thuiswedstrijden tegen Atlas, Beuckie en (halve) X'Tra en uitwedstrijd op The Sir hebben we dat toch nog redelijk zelf in de hand!

Fanionelftal: Polle, Fré, Esteban, Sammeke, Jens, Cé, Kevin, Jeroen, Daf, Tom en Kurt.

Vervangingen
'35 Dzenan voor Sammeke

Bank: Kris en Dompi

Doelpunten:
0-1 : Daf (Jeroen)
0-2 : Jeroen (Kevin)

13.03.2022   MvdM : Sport 82 - FC Charly's

Veel stemmen en ook veel dezelfde personen waartussen de stemmen verdeeld werden. Maar net als in elke competitie krijgt de ene er meer dan de andere. Jeroen Verboven werd voor de 7de keer dit seizoen uitgeroepen tot Man van de Match. Kevin zat in é'n spoor, maar kwam er niet uit! Congratz Jeroen !!

1. Jeroen - 29 (12)
2. Kevin - 21 (11)
3. Este - 14 (8)
4. Fré - 12 (5)
5. Cé - 7 (4)
6. Daf - 5 (3)
7. Dzenan - 5 (3)
8. Kurt - 3 (2)

07.03.2022   Overlijden John Verschueren

"Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden, je hebt het met veel moed gedaan."

Met droefnis vernamen we het overlijden van John Verschueren, vader van ex-FCC-voetballers Patrick (Puit) en Steven Verschueren.

Langs deze weg willen we Patrick, Ilse, Steven, kinderen, familie en vrienden alle sterkte toewensen in deze moeilijke periode.
06.03.2022   FC Charly's - KFC Horemans Beerse

Na twee weken rust, en onder een lekker lentezonnetje, mochten we nog eens de groen pelousse betreden. Okee, hij zag een beetje bruin, en het was wat hobbelig, maar het was alleszins beter dan vorige week!

Iedereen was eigenlijk op post. Mensur en Haris nog geschorst, een paar langdurig geblesseerden. Keuzeproblemen voor de coaches. Dzenan startte in zijn eerste wedstrijd en Kurt nam zijn vertrouwde positie in de spits in.

De eerste helft was volledig voor FCC. De Horemannen konden nooit echt druk zetten en de Polle kwam geen enkele keer in gevaar. FCC wist al snel zijn overwicht in cijfers uit te drukken. Na een knappe aanval over meerdere pionnetjes kreeg Cé een goede schietkans. De keeper kon pakken, maar niet klemmen. Jeroen was goed gevolgd en legde zijn 18de van het seizoen tegen de netten. Een beetje later mocht Jeroen doorgaan over de linkerflank. Zijn voorzet was uitgemeten naar de tweede paal. Kurt kon daar zijn 268ste uit zijn carriere binnenwerken.

FCC bleef daarna baas, maar kwam niet meer tot scoren. Ook in het begin van de tweede helft bleven we goed overeind. Maar langzamerhand namen de Horemannen meer initiatief, en - dat was eigenlijk het belangrijkste - vergaten wij zelf te voetballen. teveel ballen vooruit, een te groot gat tussen 10 spelers en Jeroen. Op die manier werd het voor Horemans wel makkelijker. Het balbezit was dan wel voor hen, echt gevaarlijk werd het nooit. De betere kansen waren zelfs nog voor FCC, maar schoten van Dompi, Jeroen en Cé werden gepakt, waren te zacht of werden door ploegmaats afgeblokt. De grootste kans voor onze tegenstander kwam er op een vrije trap vanop 25 meter. Kei hard richting doel, maar Polle kon hem toch uit zijn doel krijgen. De laatste grote kans was er nog voor Jeroen, maar er zat nog net een verdediger tussen.

FCC pakt dus een verdiende 2-0 overwinningen en springt zo over KFC Horemans naar de 6de plaats in het klassement. En dit ook met een mooie reeks van 5 overwinningen op 6!. Volgende week volgt de derby tegen Sport 82. Na de 2-8 pandoering uit de heenronde, hebben we ook daar nog iets recht te zetten!

Fanion: Polle, Fre, Sam, Sammeke, Dzenan, Ce, Dompi, Jeroen, Tom, Daf en Kurt.

Vervangingen
'35 Nico voor Tom
'35 Jens voor Dzenan
'45 Kevin voor Kurt

Doelpunten
1-0 : Jeroen (Cé)
2-0 : Kurt (Jeroen)

Toon alle berichten.

Overzicht quizzen FCC

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
Nog geen wedstrijd bekend.
 


Vorige wedstrijd
Sir Lancelot
FC Charly's
1
1Topschutter top-3
1. Jeroen Verboven 23
2. Dave Coët 6
3. Cedric Van den Langenbergh 5


Volgende activiteit
Bestuursvergadering op 23/5/2022
Café De Valk @19:30