Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - ©2006

Draaiboek Corona

17.10.2021   Man van de Match : Kliefhamers - FC Charly's

Dafke kreeg van jullie de meeste stemmen. Hij volgt hiermee Jeroen en Fré op als man van de match! Congratz!!

1. Daf - 25 (10)
2. Cé - 17 (9)
3. Fré - 15 (6)
4. Fino - 11 (5)
5. Wannes - 11 (7)
6. Kevin - 5 (3)
7. Dompi - 3 (2)
8. Haris - 1 (1)
9. Sam - 1 (1)
10. Tom K - 1 (1)

FC Charly's dankt zijn sponsors
Elektro Sam MeertsSchilder- en behangwerken Tom Jordens
Oude Hofstede 4, 2390 Oostmalle

+32 499 31 54 20
AB Technics BVBA
Café De Valk
Vloer- en tegelwerken Sam Marcelis

Klik hier voor overzicht alle sponsors10.10.2021   Man van de Match : FC Charly's - Mussenakker

Door het snelle uitvallen van Jeroen Verboven, kon hij zijn vijfde opéénvolgende MOTM-Award niet verdedigen. En dus kwamen andere namen aan het oppervlak. Fré won verdiend met een comfortabele voorsprong op jonkies Esteban Zárate Garay en Cedric Van den Langenbergh! Congratz allemaal !!

1. Fré - 34 (13)
2. Este - 23 (11)
3. Cé - 17 (10)
4. Fino - 6 (5)
5. Daf - 5 (2)
6. Jeroen - 3 (1)
7. Kurt - 3 (1)
8. Sam - 3 (1)
9. Dompi - 3 (2)
10. Jens - 2 (2)
11. Sammeke - 2 (2)
12. Wannes - 1 (1)

05.10.2021   FC Atlas - FC Charly's : 1 - 5
Arte - FC Charly's : 0 - 8

Wij mogen, als FCC, niet klagen over het aantal spelers dat we kunnen oproepen. Op vier wedstrijden tijd, waren er 23 spelers bij. Da's niet min.

Onze tegenstanders hebben blijkbaar niet zo'n grote poule om uit te selecteren. Zowel Atlas (gestart met 8, uiteindelijk nog met 9), als Arte (gestart met 9, uiteindelijk nog met 10) moeten het met veel minder doen. MAAR, het getuigt wel van het nodige voetbalplezier, dat beide ploegen op het veld verschenen en dat ze met de middelen die ze hadden een faire en goede wedstrijd speelden. Respect! #handenklappen

FCC heeft wel niet zo'n goede ervaringen met ploegen in ondertal. Het spel moeten maken, op de positie spelen, ... het heeft ons al meermaals punten gekost.

De wedstrijd tegen Atlas leek ook weer die weg op te gaan. Het spel was niet echt goed te noemen en Atlas had verscheidene technisch vaardige spelers op het veld staan, die wel het verschil konden maken. Dit seizoen hebben wij er echter ook zo iemand. Nadat Sammeke ons al vrij snel op 1-0 had gezet en Esteban de score verdubbelde, kwam Atlas terug tot 2-1. Het werd ei zo na 2-2, maar de bal belandde op de paal. Daarna was het aan Jeroen. Met nog 1 doelpunt voor de rust en 2 erna, bezorgde hij ons een moeilijke, maar toch verdiende 5-1 overwinning.

Een week later kregen we een heel andere wedstrijd. FCC had gedurende de ganse match controle en de voorsprong werd stelselmatig uitgebouwd. Jeroen scoorde 4x en brengt zo zijn totaal op 9 en dit na slechts 4 matchen. Ook Mensur scoorde zijn eerste 2 van het seizoen. De laatste 2 doelpunten in de 0-8 overwinning, waren voor Sammeke en Kurt!

Ook zeker te vermelden: Fino maakte, na een jaar blessureleed, eindelijk zijn wederoptreden!

Kern vs Atlas : Wannes, Dompi, Sam ('35 Jens), Sammeke, Kevin ('50 Dzenan), Fré, Jeroen, Cé ('35 Daf), Mensur, Tom ('35 Kurt), Esteban. [Polle]

Kern vs Arte : Polle, Sam, Dompi, Jens ('45 Dzenan), Haris ('35 Sammeke), Fre ('60 Fino), Jeroen, Mensur, Daf, Tom, Kurt. [Kevin]
03.10.2021   MotM : Arte - FC Charly's

Ook deze week was het een tweestrijd voor de MotM-award. Mensur probeerde Jeroen het vuur aan de schenen te leggen, maar het was toch Jeroen die zijn 4de opéénvolgende trofee pakte! Congratz Jeroen !!

1. Jeroen - 31 (13)
2. Mensur - 23 (10)
3. Polle - 11 (5)
4. Daf - 9 (4)
5. Fré - 8 (5)
6. Sammeke - 4 (4)
7. Kurt - 3 (2)
8. Fino - 3 (2)
9. Tom K - 2 (1)
10. Dompi - 1 (1)
11. Sam - 1 (1)

27.09.2021   Man van de Match : FC Atlas - FC Charly's

Sammeke heeft er alles aan gedaan wat hij kon, maar hij kwam toch net te kort om Jeroen Verboven van een nieuwe "Man van de Match" award te houden. Voor Jeroen is het zijn derde trofee op rij!! Congratz !!

Er van uit gaande dat ze niet op zichzelf stemmen, kreeg Jeroen van iedereen punten en Sammeke op één na van iedereen. Streffe cijfers voor beide heren.

Esteban vervolledigt het podium met 13 punten.

1. Jeroen - 42 (16)
2. Sammeke - 33 (15)
3. Este - 13 (8)
4. Dompi - 5 (4)
5. Sam - 2 (1)
6. Fré - 2 (2)
7. Kurt - 2 (2)
8. Cé - 1 (1)
9. Daf - 1 (1)
10. Jens - 1 (1)

20.09.2021   FC Charly's - FC Unlimited : 4 - 3

Voor de tweede wedstrijd op rij, was het een beetje harken om aan spelers te geraken. Bij deze alvast een dikke merci aan Tim van Tichelen, Vince De Houwer en Jeroen Adriaenssen om af te komen. En een dikke merci aan Jens Roelants om na een zware Portugese nacht nog snel af te zakken vanuit Charleroi!

FC Unlimited is een jonge ploeg met veel jong geweld die we laatste paar jaar al een paar keer mochten bekampen. Het waren meestal spannende wedstrijden waarbij de balans min of meer in evenwicht pas. Benieuwd wat het vandaag zou worden.

Voor de wedstrijd was het even bang afwachten of de nieuwe scheidsrechter zou opdagen. Gelukkig gebeurde dit 10 minuten voor de start. (Een beetje retard owv files vanuit Boom). We zullen nu al zeggen dat de man, afkomstig uit Litouwen en daar op hoog niveau nog gevlagd, een aanwinst is voor onze competitie!

Het werd een heel spannende en intensieve wedstrijd waarbij het venijn in de staart bleek te zitten. FC Unlimited was zeer gedreven en maakte het FCC zeer moeilijk. Ze kregen verschillende goede kansen, maar de bal ging net naast of de Polle zat er nog goed tussen. Vijf minuten voor affluiten leken ze ook met de 3 punten naar Wechelderzande terug te keren, maar een Oostmals slot offensief zorgde nog voor 2 doelpunten en een 4-3 overwinning voor FC Charly's.

1-0 : Dafke vrijgespeeld op de linkerflank. Zijn voorzet belandde voor de voeten van Jeroen die overhoeks binnen trapte.

1-1 : slechte borstcontrole van Dompi waardoor het een 2 tegen 1 situatie werd die Sam niet meer kon recht zetten.

RUST

1-2 : actie door het centrum waardoor centrale spits alleen voor doel kwam. Na wat omzwervingen in het strafschopgebied trapte hij de bal tussen Sammeke en Polle in doel.

2-2 : goed samenspel tussen Sammeke, Fré en Dompi. De bal belandde zo bij Jens, die Jeroen goed diep aanspeelde. Jeroen aarzelde niet en scoorde de 2-2.

2-3 : hoekschop die centraal hard werd binnen gebuffeld

3-3 : hoekschop naar de tweede paal voor FCC. Jeroen kopt op doel. Keeper vangt en lost lichtjes. DOmpi zet zich ertussen en scoort in de draai.

4-3 : de laatste seconden van een minuut extra tijd. Een fout op plaske en een vrije trap. Jeroen met een harde trap op de keeper. Die lost en Plaske trapt in de rebound binnen. Match werd ook meteen afgefloten!

FANION: Polle, Sam, Sammeke, Dzenan, Dompi, Fré, Jeroen V, Nico VDP, Daf, Kevin en Mensur.

Vervangingen:
'35 Tim VT voor Dzenan
'45 Jens voor Kevin
'60 Vincent DH voor Dafke

Bank:
Jeroen A.
20.09.2021   MvdM : FC Charly's - FC Unlimited

Jeroen Verboven werd voor de tweede wedstrijd op rij uitgeroepen tot Man Van de Match. Hij had een ruime voorsprong op Nico Van den Plas en Paul Mertens.

Congratz Jeroen !!

1. Jeroen - 32 (12)
2. Plaske - 17 (9)
3. Polle - 9 (6)
4. Fré - 7 (4)
5. Sam - 5 (3)
6. Sammeke - 4 (2)
7. Mensur - 3 (1)
8. Dompi - 3 (2)
9. Kevin - 2 (1)
10. Dzenan - 1 (1)
11. Jens - 1 (1)

08.09.2021   FC Charly's - FC Royal : 2 - 6

Na meer dan 10 maanden mochten we eindelijk nog eens de wei in voor een offciële wedstrijd. Oef! Tegenstander van dienst was FC Royal. De kampioen in derde van 2 seizoenen geleden en vorig seizoen gestart met 15 op 15 en een doelsaldo van 33-3. Geen hapje dus.

Alhoewel we veel spelers kunnen oproepen, bleken we door omstandigheden (blessures, werk, trouwfeesten, ...) maar te kunnen rekenen op 12 spelers, waaronder toch een paar onzekerheden. Hopelijk iets meer volk bij de volgende wedstrijd :-)

FCC moest vanaf het begin van de wedstrijd de wet van de sterkste ondergaan. Al naar paar minuten kon FC Royal 0-1 voorkomen, maar Dompi redde op de lijn. FCC zette een goed blok, en kon sporadisch ook voor het doel van FC Royal verschijnen. Er waren pogingen van Jeroen en Nico, maar zonder succes. FC Royal bleef baas en na zo'n 25 minuten kwamen ze dan toch 0-1 voor. Balverlies van FCC hoog op de helft van Royal, een snelle counter en grondscherend schot: 0-1 dus. Even later stond het al 0-2. DE linkerflank werd diep gestuurd en kon alleen op Sammeke afgaan. Die had geen verhaal tegen het harde schot. Met deze 0-2 werd er ook gerust.

Na de pauze bleef FCC er in geloven en kon Royal iets verder van het eigen doel gehouden worden. Na een verre inworp van Jens, kon Ken doorkoppen en de bal viel aan de tweede paal binnen. 1-2 en we hadden weer een wedstrijd. Toch voor even. FC Royal glipte - onterecht (?) door de buitenspelbal en kon voorzetten. Dompi wilde de bal met links wegknallen, maar knalde buiten het bereik van Sammeke in eigen doel : 1-3. Hiermee leek de veer ook definitief te breken. Het middenveld met Jeroen, Nico en Fré bleef sterk presteren en kon toch nog regelmatig druk zetten. Deze 3 vormen een ferm trio om naar te kijken en daar gaan we nog veel plezier aan beleven ! Maar FC Royal bleek nu dubbel zo gevaarlijk op de counter. SAmmeke pakte nog een paar goede ballen en een paar ballen gingen voorlangs. Toch kwamen ze nog 3x tot scoren. Een schot van buiten de 16, een mooie bal binnendoor en alleen voor de keeper en een schitterende lob (waarbij sommige Dompi een tweede owngoal wilden aansmeren .. mss terecht ;-) ). Op het einde van de wedstrijd noteren we nog een knappe actie van FCC waarbij Kurt alleen voor de keeper komt en beheerst de 2-6 binnen trapt. Kurt is zo niet alleen de oudste actieve speler ooit, hij is hiermee natuurlijk ook de oudste doelpuntenmaker.

Een terechte nederlaag tegen een superieur FC Royal. Ik peins dat we nu al kunnen zeggen wie er Kampioen zal worden. Een zeer sportieve wedstrijd waarin FCC toch een klasse-middenveld zag, dat tegen de andere ploegen uit onze reeks wel eens potten zou kunnen breken! Keep up the good work!!

KERN: Sammeke, Dompi, Cé, Sam, Daf, Fré, Jeroen, Nico VDP, Jens, Kurt en Ken.

BANK: Polle

DOELPUNTEN:
0-1
0-2

1-2 : Ken
1-3
1-4
1-5
1-6
2-6 : Kurt

07.09.2021   Man van de Match : FCC - FC Royal

Hij maakte tegen FC Royal zijn debuut in een officiële wedstrijd voor FC Charly's en hij was meteen ook Man van de Match! Congratz Jeroen Verboven!!

1. Jeroen - 20 (8 )
2. Plaske - 10 (6)
3. Kurt - 9 (5)
4. Fré - 6 (3)
5. Jens - 4 (2)
6. Sam - 4 (2)
7. Cé - 3 (1)
8. Dompi - 2 (1)
9. Daf - 1 (1)
10. Ken - 1 (1)

01.09.2021   Lidkaarten seizoen 2021 - 2022

Goedemiddag,

Vanaf komend weekend, zal Natascha ook weer rondgaan met de lidkaarten voor het seizoen 2021 - 2022. Voor de schappelijke prijs van €7 ben je weer een gans jaar lid. Hiermee kan je weer meedoen met alle activiteiten, betaal je ledentarief bij activiteiten en mag je gratis naar alle matchen komen kijken!

Maak ook zeker jullie wederhelften tot lid, zodat ook zij mee kunnen komen naar de events!

We zouden de administratie van de lidkaarten graag afronden tegen eind september. Geraak je dus niet op één van onze wedstrijden in september, dan mag je de €7 ook overschrijven op BE32 9531 3237 9202.

Nu zaterdag, eerste match van het seizoen. Om 15u00, thuis tegen FC Royal!

Tot dan.
Toon alle berichten.

Overzicht quizzen FCC

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
FC Beuckie
FC Charly's
30/10/2021
14:30
Statistiek


Vorige wedstrijd
FC Charly's
Harlem 22
1
1Topschutter top-3
1. Jeroen Verboven 9
2. Dave Coët 3
3. Cedric Van den Langenbergh 2


Volgende activiteit
Vergadering KVDV op 26/10/2021
Om 19u30 in café Sport in St-Jozef.