Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - ©2006

Terug

Vorige pagina - Volgende pagina

24.08.2020   Voorbereiding seizoen 2020 - 2021

Er werden nog 2 oefenwedstrijd bevestigd voor onze voorbereiding. In principe start de competitie op zaterdag 12 september.

29/08 15u00 : FC Unlimited - FC Charly's
05/09 15u00 : Veteranen Oostmalle - FC Charly's17.08.2020   VK Zegbroek - FC Charly's : 2 - 2

Het mag wel, het mag niet, het mag wel, het mag niet ... Op zondag 16 augustus mocht het wel en dus konden we onze eerste oefenwedstrijd van het seizoen spelen. Het was zo goed als 6 maanden geleden dat we nog eens op een voetbalveld stonden en het deed deugd!

VK Zegbroek was voor ons een nobele onbekende die ik de zondagscompetitie speelt. Afgelopen seizoen kwamen ze niet uit de onderste regionen, maar na de wedstrijd lijkt het ons ook niet zo’n makkelijke reeks te zijn.

De wedstrijd ging goed op en neer, met kansen aan beide zijden. Iedereen zocht nog beetje zijn draai, getuige het vele balverlies. De eerste grote kans was voor Sammeke maar zijn voorzet/schot botste tegen de lat. FCC kwam 0-1 voor na een doelpunt van Mensur op een schitterende doorsteekbal van Haris. Zegbroek kwam wel snel langszij: een voorzet naar de eerste paal en hard binnen gekopt. Toch mocht FCC nog met een voorsprong gaan rusten: Mich scoorde de 2-1.

Vroeg in de tweede helft ontzette Dompi de bal slecht zodat Zegbroek een aanval kon opzetten. Hun spits werd foutief gestuit en de daaropvolgende vrije trap werd zeer mooi binnen geschilderd. De wedstrijd bleef gelijkopgaand, maar de kansen van Zegbroek waren wel veel groter. Twee-drie keer kwamen ze alleen voor de Polle, maar de bal ging telkens naast. Ook FCC kreeg nog een reuzekans, maar Liam (jonge maat van Anthony) miste van kort bij voor leeg doel. (Genre Raheem Sterling tegen Lyon). Er werd niet meer gescoord: 2-2 als einduitslag.

Een leuke tegenstander en plezante match na 6 maanden stil liggen. De nodige afspraken werden reeds gemaakt voor volgend jaar. Volgende wedstrijd is weer op een zondag: volgende week 23/08 in Wechelderzande tegen FC Bariton.

Ploeg: Polle, Dompi, Sam, Sammeke, Nico VD, Fré, Kevin, Haris, Mensur, Daf, Kurt, Anthony, Andrej, Liam, Mich en Christophe Franck.13.08.2020   Update seizoen 2020 - 2021

Ze houdt van mij, ze houdt niet van mij, ze houdt van mij, ze houdt niet van mij ...

De maatregelen van de overheid zijn zo een beetje zoals ik vroeger blaadjes van de bloemen trok om te kijken of die kleine schattige rosse nu wel of niet verliefd op mij was ...

Coit, op de moment dat ik dit bericht typ (kan bij posten alweer aangepast zijn), mag er terug in groepsverband gevoetbald worden ... Op zich heel duidelijk, desalniettemin blijft het heel moeilijk om te plannen.

We blijven momenteel in afwachting van de kalender van het Kempisch Voetbal Door Vriendenclubs . Hopelijk mogen we deze snel ontvangen zodat er ook voor ons wat perspectief komt. Obv daarvan kunnen we dan ook bekijken hoe en wanneer er eventueel nog oefenwedstrijden komen ...

We houden jullie zo goed en kwaad mogelijk, op de hoogte.28.07.2020   UPDATE COVID-19

Zoals jullie ondertussen al weel gehoord hebben, zijn alle ploegsporten voor volwassenen momenteel verboden. Dit tot eind augustus.

Maw alle oefenwedstrijden worden geannuleerd.

Vanaf er terug duidelijkheid is over de heropstart van deze activiteiten, brengen we jullie ook op de hoogte.

Als er - virtuele - ideeën zijn om nog iets met FCC te doen, dan geef je maar een seintje!

Be safe !27.07.2020   UPDATE COVID-19

Gezien de vandaag aangekondigde verstrengingen zien we ons sowieso genoodzaakt de BBQ en de FCC Awards op zaterdag 29 augustus te annuleren. Vanaf er terug vooruitzichten zijn, plannen we deze opnieuw in ...

Ik heb vandaag ook nog met Ian (Midway FC) gesproken en ze zullen vrijwel zeker niet afkomen. Dat wil dus ook zeggen dat de wedstrijd op 22/08 niet doorgaat. We bekijken nog of we andere tegenstander vinden / vastleggen.

Over de wedstrijden. Momenteel mogen die nog doorgaan met een maximum van 200 supporters. Dat moet wel lukken. Maar gemeentes en/of overheden kunnen dit natuurlijk nog wijzigen. En de vraag is natuurlijk ook of er momenteel veel plezier te rapen valt. (Sjotten en terug naar huis)

Vanaf er wijzigingen zijn, brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte.

Be safe!26.07.2020   Update activiteiten augustus

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden. Zo organiseren we al 32 jaar een kroegentocht op de vooravond van Oostmalle Kermis.

Met de huidige Corona stijging en de reeds opgelegde restricties van de provincie (en wss morgen ook van de Veiligheidsraad), zal het dit jaar niet mogelijk zijn om dit organiseren. Met spijt in het hart. Hopelijk kunnen we later op het seizoen toch nog eentje organiseren ...

Dan de BBQ en de FCC Awards. Momenteel valt dat nog buiten de 4 weken waarin de huidige regels gelden, maar ik moet er geen tekeningetje bij maken, dat we daar meer dan wss ook een kruis over mogen maken. We houden jullie op de hoogte.

De oefenwedstrijden tenslotte. Gisteren konden jullie al lezen dat WEGI tornooi (9/08) is afgelast. Dit wordt momenteel vervangen door wedstrijd op 8/08 tegen FC Chapeau. Maar ook hier geldt weer hetzelfde ... De kans dat de wedstrijden kunnen/mogen doorgaan zakt met de dag. Officieel mag het momenteel nog, maar afwachten wat de volgende dagen brengen ...

Indien er vragen, opmerkingen, bedenkingen, ... zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren. Voor het verenigingsleven zijn dit geen makkelijke tijden. Niet alleen voor ons voetbalspelletje, maar ook voor de kameraadschap, activiteiten, ...

Be safe! Zorg voor jezelf en je familie! En tot snel !

Dominique11.07.2020   Eerste oefenwedstrijden

Eerste 2 oefenwedstrijden liggen vast:

Dinsdag 18/08 20u30 : Drengel Sport - FC Charly's
Zaterdag 22/08 xxuxx : FC Charly's - Midway FC

"Definitief" is momenteel nog steeds een moeilijk begrip. Momenteel mag er gevoetbald worden, maar er kan op een maand tijd nog veel gebeuren.

Tevens zullen er meer dan waarschijnlijk nog verschillende regels van tel zijn. Ik denk bijvoorbeeld aan een verbod om kleedkamers te gebruiken, kantines met mondmaskers ... Dit is allemaal nog voorbarig en we brengen iedereen tijdig op de hoogte !03.06.2020   Ledenfeest geannuleerd

Goedenavond,

Eigenlijk is dit een beetje een open deur intrappen, maar het ledenfeest van zaterdag 13 juni zal NIET doorgaan.

Nu pas ?? Da's toch logisch!!

Ja en nee. Sinds onze laatste vergadering eind april, hoopten we gewoon op het beste. Een einde aan deze crisis, ergens in juni, zodat we met z'n allen een goede pint kunnen drinken en lekker kunnen eten. Onze locatie was privé, dus we konden nog heel snel alles in orde brengen.

Maar de realiteit heeft ons alweer ingehaald. Het is nog te vroeg om op een fatsoenlijke manier een feest voor 40-50 volwassenen en kinderen te organiseren.

Maar we kijken alweer vooruit. Vanaf maandag mag de horeca weer open. Nog wel met strikte voorwaarden. Maar vanaf juli kan er weer meer (onder meer voetbalwedstrijden) en er ik zelfs nog een kans dat de kermis in augustus mag doorgaan.

DUS ik reken op :
* Oostmalle Kermis begin Augustus en met een beetje meeval kan er soort van kroegentocht komen. Die traditie mag na 32 (of nog meer) jaar toch niet stoppen
* Oefenwedstrijden in augustus en start nieuwe competitie in september
* BBQ + FCC Awards, en laat ons dat dan ook ineens ledenfeest noemen, op zaterdag 29 augustus
*Midway FC op - waarschijnlijk - vrijdag en/of zaterdag 21 + 22 augustus

Dit alles natuurlijk onder voorbehoud van alle opgelegde maatregelen. Maar we hopen op het beste !

Nog effe volhouden! Heel effe !

Tot binnenkort Dompi04.05.2020   UPDATE FCC

Beste Charly's,

Eens een woordje van de voorzitter. Hopelijk is iedereen (en zijn/haar familie) nog gezond. Ik ben zelf het thuiszitten echt wel beu, maar ik veronderstel dat ik niet alleen ben... Blijven volhouden! Jullie zijn goed bezig!!

Vanuit de FCC familie worden er regelmatig online pokertornooikes en quizzen georganiseerd. Wil je eens meedoen, geef dan gerust een seintje.

#reddezomer het was een leuk initiatief. Er zijn ondertussen al tal van events afgelast en er zullen er nog veel volgen ! Vanaf dingen terug mogen, zullen jullie eerst en vooral terug met familie, dichte vrienden ... willen afspreken. Maar graag had ik toch nog even wat datums van FCC doorgegeven, alsook de status. Zet ze in jullie agenda en hopelijk zien we elkaar snel weer!!

Be safe

Dominique, Cyndi en Tobe

23/05 - Cross Reference Cup => AFGELAST

13/06 - Ledenfeest => Staat, mss tegen beter weten in, nog op de kalender. Vermits we hier heel kort op de bal kunnen spelen, wachten we nog even de richtlijnen van de regering en de gemeente Malle af. (Kans dat het doorgaat: 10%)

20/06 - Paapgooien => Nog geen info van ontvangen. (Kans dat het doorgaat: nihil)

07/08 - Kroegentocht => Of de kermis door mag gaan, is momenteel nog niet beslist. Maar als we terug op café mogen, zou ik deze toch houden. Als is het maar om de cafébazen een hart onder de riem te steken.

Augustus - Oefenwedstrijden => Wachten op beslissing regering

22/08 - Midway FC => De kans is onbestaande dat Midway eind mei naar ons komt. Hun back-up datum is 22 augustus. Indien het kan en mag. Als dit wordt bevestigd, kunnen we dan mss nog iets regelen.

29/08 - BBQ + FCC Awards => Dit is momenteel toch ene die hopelijk kan en mag doorgaan.

September - Start competitie => Wachten op beslissing regering en KVDV

30/10 - 32ste Algemene Quiz => Ook hier zullen we richtlijnen moeten afwachten. Mag het doorgaan? Beperkt publiek ?

29/11 - Sinterklaasfeest => Reken ik momenteel op dat het doorgaat.

Parkavonden, kaartprijskampen De Hemmekes, ... We zullen zien ...02.04.2020   1ste Digitale Quiz "Challenge and Joy"

We kunnen het niet laten! :-) :-)

Gisteren hebben we onze eerste digitale quiz ooit gespeeld. Quiz gepresenteerd via Facebook Live; 6 quizzers op post via “video conferencing”. We zijn mee met onze tijd.

Er werden 5 rondes gespeeld: rode-draad, fotoronde, multiple choice, sorteer- en muziekronde. We behaalden 81 op 85 en behaalden daarmee een tweede plaats! Ons eerste digitale podium! :-)

Q(F)CC: Hoffie, Lex, Kurt, Rob, Koen en Dompi
Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
FC Charly's
Sporting XTra
03/10/2020
15:00
Statistiek


Vorige wedstrijd
FC Atlas
FC Charly's
2
3Topschutter top-3
1. Mensur Pacariz 4
2. Haris Sadiki 1
3. Tom Keysers 1


Volgende activiteit
32ste Algemene Quiz FCC op 30/10/2020
Om 20u00 in de Notelaar