Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - ©2006

Den uitslag van den tombola 2018


Gelukkige verjaardag Dirk Van Giel !!!
03.12.2018   Sporting X'Tra - FC Charly's : 1 - 1

De eerste wedstrijd van de terugronde en dat betekende ook meteen weer dat de enige Oostmalse derby op het programma stond. Voor deze wedstrijd was de stand volledig gelijk: beide ploegen wonnen een keer met 2-1 en de derde keer werd er gelijk gespeeld. Wie zou deze keer aan het langste eind trekken ???

Beide ploegen zochten tot vrijdag nacht naar genoeg spelers om op de feuille te zetten. En ook al zag het er slecht uit op vrijdagvoormiddag, beide ploegen kregen nog 15 man op het blad gezet. Bij FCC hadden we het debuut van Mensur Pacariz alsook de terugkeer van Arne De Houwer. Deze laatste speelde een seizoen of 4-5 geleden ook al enige wedstrijden voor FCC. Blessures noopten hem echter om te stoppen. Een goede dokter later, kan hij zich terug meten op het voetbalveld.

De eerste helft was vrij gesloten. Op het al wat zompiger geworden C-terrein werd er veel strijd geleverd op het middenveld, maar de doelmannen werden niet echt aan het werk gezet. Er waren wel enkele schoten vanop afstand, maar zonder echt gevaar.

FCC kwam het beste uit de kleedkamer (alhoewel, hoe lang is dat al geleden dat we tijdens de rust nog eens naar de kleedkamer gingen ??? En nee, ik heb daar geen statistieken van.) Sporting X’Tra werd achteruit gezet en het duurde niet lang vooraleer Ali de 0-1 op het bord kon zetten. Tom Bruynen had zich goed doorgezet op het middenveld en via een tegenstander kwam de bal bij Ali. Hij schakelde mooi zijn man uit en trapte aan de verste paal binnen. Sporting X’Tra moest even bekomen, maar nam geleidelijk aan de controle over. Niet dat ze er overliepen, maar de bal was voor hen en de dreiging werd groter. Op een mooie diepe bal kwamen ze alleen voor de Polle, maar die was net op tijd uit zijn doel om de bal weg te trappen. Uitstel van executie, want 10 minuten voor affluiten werd er gelijk gemaakt. Een verre voorzet belandde aan de tweede paal. De bal werd goed aangekomen, en in de korte draai werd hij hard aan de eerste paal en hoog in doel binnen getrapt. Mooi doelpunt, geen verhaal voor de Polle. Beide ploegen gingen nog op zoek naar winst. Een spits van de X’Tra kon bijna binnenkoppen, maar was net te klein. Aan de overkant kon Cé nog een kopkans afdwingen, maar die ging net over.

1-1 is - alleszins volgens deze schrijver - een terechte uitslag. Het was een faire, maar goed uitgevochten wedstrijd, onder de goede leiding van Admir. Hopelijk pakken beide ploegen voldoende punten om volgend seizoen weer de derby’s aan te gaan!

FCC heeft nu een weekje rust. Op zaterdag 15 december volgt de laatste wedstrijd van 2018. We spelen dan in Gierle tegen FC Achterstenhoek en dit om 13u30 !!

Kern: Polle, Dompi, Sammeke, Cé, Kurt (‘50 Arne DH), Tom B, Fré, Fino, Tom K (‘35 Mensur), Haris en Ali. [Shane]
FC Charly's dankt zijn sponsors
Oris-WuytsJacobs Beveiliging
Oostmalsesteenweg 355, 2310 Rijkevorsel

www.oris-wuyts.be

+32 3 312 03 75 - info@oris-wuyts.be
Frank-i-Sport
Kasseiwerken Rombouts
Harmony DJ Team

Klik hier voor overzicht alle sponsors03.12.2018   MvdM : Sporting X'Tra - FC Charly's

Het bleef een beetje spannend bovenaan, maar uiteindelijk won Cédric nog vrij vlot van Tom Bruynen. In zijn afscheidswedstrijd behaalde Ali nog een derde plaats!

1. Cé - 28 (10)
2. Tom B - 21 (10)
3. Ali - 13 (7)
4. Dompi - 5 (3)
5. Kurt - 4 (2)
6. Sammeke - 4 (3)
7. Fino - 4 (4)
8. Fré - 2 (1)
9. Mensur - 2 (1)
10. Shane - 1 (1)

27.11.2018   Sinterklaasfeest 2018

Goedenavond,

Langs deze weg zou ik graag iedereen nog eens willen bedanken die afgelopen zondag geholpen heeft op ons groot Sinterklaasfeest!! Zeker de inspanningen die geleverd werden om alles op 40 minuten van de Notelaar naar de Kelder te brengen en terug op te stellen, verdienen een welverdiende en heel dikke dank u!

Nen hele dikke dank u Natascha om alles weer tot in de puntjes te regelen en er mee voor te zorgen dat onze kids weer een geweldige namiddag hadden.

Dank u Sinterklaas en Zwarte Pieten !

Dank u Kristel !

Dank u aan de tappers en de helpers achter de coulissen !

Dank u aan de opstellers, afbrekers en opkuisers !

Tot volgend jaar. De datum wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd zodat jullie allemaal deze al kunnen vastzetten in de agenda !
27.11.2018   3de Plaats op de quiz van KLJ Oostmalle

Afgelopen vrijdag behaalde Q(F)CC een mooie derde plaats op de quiz van de KLJ van Oostmalle. De eerste twee plaatsen waren te hoog gegrepen, maar we konden ons dus net handhaven op die derde plaats.

2018 is hiermee ons beste jaar met 10 podiumplaatsen op 23 quizzen!

Einstein brains: Inge, Hoffie, Koen, Rob, Tim en Dompi
26.11.2018   FC De Zwaantjes - FC Charly's : 2 - 2

Voor onze laatste wedstrijd van de heenronde trokken we naar het Diepvenneke in Vosselaar. Tegenstander van dienst was FC De Zwaantjes, 6 keer gewonnen, 5 keer verloren en op een mooie vierde plaats in het klassement. Makkelijk zou het dus niet worden.

FCC begon goed aan de wedstrijd, speelde de bal goed rond en creëerde een paar kleine kansen. Zo was er een schot van Haris dat goed gepakt werd door de keeper en ook een voorzet van Tom die door niemand kon afgewerkt worden. Halfweg de eerste helft worden we wel koud gepakt. Een vrije trap gaat door de muur, botst over de Polle en verdwijnt zo in doel. De Zwaantjes worden de betere ploeg, maar kunnen niet lang van hun voorsprong genieten. Een actie van Ali, die de bal perfect binnendoor steekt naar Tom. Geen buitenspel, Tom dribbelt de keeper en legt rustig binnen. Maar toch blijven de Zwaantjes de betere ploeg. Verscheidene keren kunnen ze zich nog een weg banen in de richting van de Polle, maar gelukkig voor ons zat de Polle er goed bij, was de verdediging op tijd terug of werd er gewoon slecht afgewerkt. Toch gingen we nog met een 2-1 achterstand rusten. Een hoekschop vloog naar de tweede paal, waar Nick de bal ongelukkig in eigen doel werkte.

Na de pauze kwamen Bart en Dompi in de ploeg zodat er een verdediging van 189 jaar op het veld stond (ofte 37.8 gemiddeld). :-D :-D FCC begon na de pauze terug duels te winnen en het duurde niet lang vooraleer Tom een grote kans kreeg. Hij werd echter hard onderuit gehaald in de 16. Een poging om al vallend nog te scoren ging naast, en de scheids wees ook niet naar de stip. Tom moest wel geblesseerd het veld verlaten. Zijn vervanger was Shane. De Zwaantjes beperkten zich tot verdedigen, maar braken wel nog paar keer heel gevaarlijk uit. Net zoals in de eerste helft stond het geluk een beetje aan onze zijde en konden ze telkens niet goed afwerken. Een paar minuten voor affluiten kregen we nog een vrije trap van op 35 meter van de goal. Kurt zette zich achter de bal, trapte strak op doel en scoorde! De keeper riep en kon eigenlijk makkelijk wegbotsen, maar miste volledig zijn interceptie. Net hierna kregen de Zwaantjes nog een reuzekans, maar de bal viel op de lat en ook in de rebound zaten er genoeg Oostmalse benen tussen om de goal te verhinderen. Eindstand: 2 - 2

FCC speelde een goede wedstrijd, maar mss dat de Zwaantjes net iets meer een overwinning zouden verdienen. Desalniettemin werd er voor elke bal gevochten en kunnen we toch ook recht nemen op dat puntje. FCC sluit de heenronde af met 17 punten en staat daarmee in de ruime middenmoot. Maar zowel naar boven als naar onder is er nog veel mogelijk.

Komend weekend spelen we de Oostmalse derby tegen Sporting X’Tra. Deze wedstrijd is heel belangrijk voor de onderste posities van het klassement. De wedstrijd begint om 13u30! Supporters op post !

Kern: Polle, Nick, Kurt, Sammeke (‘35 Bart C), Cé (‘35 Dompi), Fré, Fino, Tom K (‘45 Shane), Haris (‘65 Ken), Ali en Jerre.
26.11.2018   Man van de Match: Zwaantjes - FC Charly's

Het was een spannende strijd die uiteindelijk in het voordeel van Kurt werd beslecht! Fino werd tweede. Ook voor de derde plaats was het spannend, maar Tom kon de Polle net achter hem houden!

1. Kurt - 30 (12)
2. Fino - 25 (12)
3. Tom K - 11 (5)
4. Polle - 10 (4)
5. Fré - 6 (5)
6. Jerre - 5 (3)
7. Ali - 3 (1)
8. Nick - 3 (3)
9. Shane - 2 (2)
10. Ken - 1 (1)

19.11.2018   FC Charly's - VK De Pezerik : 5 - 2

We beginnen dit verslag met een dikke pluim voor VK De Pezerik. Door omstandigheden hadden ze slechts 9 spelers, maar geen forfait uit Loenhout. Neenee, sjotten begot! En dat deden ze uiteindelijk ook met veel overgave en inzet! Congratz !

Een overwinning van FCC zou aansluiting met de subtop betekenen. FCC begon gretig aan de wedstrijd en kwam ook snel 1-0 voor. Daf kreeg op ingestudeerde vrije trap nog een reuze kans, maar trapte te zwak. Daarna begon het allemaal wat minder te lopen en De Pezerik kon regelmatig counteren. Een voorzet van één zo'n counters werd door Dompi in eigen doel gewerkt. Toch kon FCC nog met een voorsprong gaan rusten na een cadeautje van de keeper en een makkelijk goal van Daf.

Na de pauze een zelfde spelbeeld. FCC dat niet zuiver genoeg speelde en de Pezerik die eigenlijk vrij makkelijk overeind bleef. Dankzij een owngoal kwamen we op 3-1, maar de volgende 10 minuten waren voor de Pezerik. Bijna een tweede owngoal, een snelle counter die voor de aansluitingstreffer zorgde en Sammeke die gelukkig voor ons, de 3-3 van de lijn haalde. Net daarna konden we snel de 4-2 maken en was de overwinning binnen. Op het einde scoorde Ali nog de 5-2.

1-0: na geharrewar kan Tom alleen op de keeper gaan en overhoeks binnen trappen
1-1: voorzet vanop links die via Dompi in doel belandt
2-1: via Dompi komt de bal bij Haris die in één keer Daf diep stuurt. De keeper trapt over de bal en Daf kan makkelijk scoren
PAUZE
3-1: corner van Haris die via hoofd verdediger in eigen doel vliegt
3-2: snelle diepe counter die na voorzet van rechts, wordt binnen getrapt
4-2: Daf met assist naar Haris die hard en mooi binnentrapt
5-2: Haris zet zich door tot op de achterlijn en met een knappe 45 bereikt hij Ali, die hard uithaalt en scoort

FCC zal het altijd moeilijk hebben tegen ploegen die niet met 11 op het veld staan. Het spel maken ligt ons niet, er sluipt te veel nonchalance in de ploeg ... Precies de Rode Duivels. Uiteindelijk is dit wel een verdiende overwinning, maar wel eentje zonder heel veel glans Volgend weekend spelen we tegen de Zwaantjes. Indien we kunnen winst, komen we alweer de top-6 binnen ! Wedstrijd wordt gespeeld om 15u op het Diepvenneke!

Ploeg: Polle, Dompi, Sammeke, Nick ('35 Cé), Tom ('60 Ken), Daf, Haris, Nico VD ('35 Ali), Kevin, Fino en Kurt.
19.11.2018   MvdM: FC Charly's - VK De Pezerik

Weinig discussie over wie er deze week wint: 1 goal en 2.5 assist (sorry, maar assist bij own-goal wordt bij de FIFA ook niet geteld) maken van Haris de terechte weekwinnaar ! Tom Keysers pakt verdiend de tweede plaats. Daarachter klitte alles samen. Dompi neemt dankzij 1 driepunter en minder stemmen dan Daf en Ali de bronzen plak.

1. Haris - 28 (10)
2. Tom K - 12 (7)
3. Dompi - 7 (3 stemmen - 1 3-punter)
4. Daf - 7 (5 stemmen - 0 3-punters)
5. Ali - 7 (5 stemmen - 0 3-punters)
6. Fino - 6 (3)
7. Kevin - 5 (2)
8. Sammeke - 5 (2)
9. Kurt - 5 (3)
10. Ken - 1 (1)
11. Polle - 1 (1)

11.11.2018   Arte - FC Charly's: 2 - 3

Na alweer spijtig puntenverlies thuis, moesten we op verplaatsing in Turnhout onze positie in de middenmoot gaan verdedigen. Eindelijk goed voetbalweer: 13° en regen !! (Allez, ik zal voor m'n eigen spreken)

Het werd een spannende, entertainende wedstrijd met 2 ploegen die er vol voor gingen. Duels werden uitgevochten, zonder over de schreef te gaan. Dus maw een wedstrijd zoals het er één moest zijn. De eerste 15 minuten had FCC de wedstrijd onder controle en kwam het ook verdiend op voorsprong dankzij Maarten. Na het uitvallen van Kurt, nam Arte de wedstrijd over. FCC moest nog wat zoeken naar zijn opstelling, maar slaagde daar voor de rust niet meer in. Het was ook in deze fase dat Arte kon gelijkmaken.

Na de pauze was het weer FCC dat het spel in handen nam. Arte drukte ook, maar zonder groot gevaar. Weer Maarten zorgde voor een 2-1 voorsprong. Naarmate de wedstrijd naar z'n einde liep, ging Arte meer en meer drukken. FCC speelde op de counter en tal van vrije trappen belandden net niet in doel. Een paar minuten voor affluiten kwam Arte weer langszij na een mooi schot. FCC liet de kop niet hangen en ging in de laatste minuten nog op zoek naar de overwinning. Alweer een vrije trap werd perfect getrapt door Haris. Daf zette zijn kop ertegen en de 2-3 was een feit.

Verdiende overwinning die ons in de ruime middenmoot houdt.

0-1: Mooi actie over links. Jerre wordt diep aangespeeld en legt terug op Maarten. Een individuele actie en een knap schot aan de eerste paal

1-1: na een inworp gaat de bal snel naar de andere flank. Eén speler is meegelopen en kan ongehinderd naast Polle afwerken.

1-2: Kevin zet zich centraal goed door, maar er wordt goed op hem verdedigd. Via misverstand komt de bal toch bij Maarten en trapt hard in het dak van het doel.

2-2: hun spits wordt randje buitenspel diep gestuurd en kan de bal net binnen houden. Hij speelt terug en de bal wordt voorgegeven. Centraal wordt de bal - van net buiten de 16 - hard onder de Polle binnen getrapt.

2-3: vrije trap vanop rechts van Haris. Daf zet zijn kop ertegen en scoort van dicht bij

Volgende week spelen we thuiswedstrijd tegen VK De Pezerik. (Ons 21ste onderlinge duel). Gedaan met alle geinigheid, supporters en spelers op post!!!

Kern: Polle, Sammeke, Dompi, Nick ('60 Shane), Kurt ('15 Haris), Fre, Fino, Daf, Kevin, Maarten en Jerre.
11.11.2018   MvdM : Arte - FC Charly's

Maarten Peeters, maker van 2 belangrijke doelpunten, werd verkozen tot Man van de Match. Daarachter was het iets spannender. Seizoensdebutant Jerre, houdt net Haris achter zich! Congratz !!

1. Maarten - 20 (7)
2. Jerre - 13 (8)
3. Haris - 9 (5)
4. Sammeke - 6 (2)
5. Fré - 6 (4)
6. Polle - 4 (2)
7. Kevin - 3 (1)
8. Fino - 3 (3)
9. Daf - 2 (1)

Toon alle berichten.

Overzicht quizzen FCC

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
FC Achterstenhoek
FC Charly's
15/12/2018
13:30
Statistiek


Vorige wedstrijd
Sporting X'Tra
FC Charly's
1
1Topschutter top-3
1. Dave Coët 7
2. Maarten Peeters 4
3. Haris Sadiki 3


Volgende activiteit
Nog geen activiteit bekend.