Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - 2006

Den uitslag van den tombola 2018

19.11.2018   FC Charly's - VK De Pezerik : 5 - 2

We beginnen dit verslag met een dikke pluim voor VK De Pezerik. Door omstandigheden hadden ze slechts 9 spelers, maar geen forfait uit Loenhout. Neenee, sjotten begot! En dat deden ze uiteindelijk ook met veel overgave en inzet! Congratz !

Een overwinning van FCC zou aansluiting met de subtop betekenen. FCC begon gretig aan de wedstrijd en kwam ook snel 1-0 voor. Daf kreeg op ingestudeerde vrije trap nog een reuze kans, maar trapte te zwak. Daarna begon het allemaal wat minder te lopen en De Pezerik kon regelmatig counteren. Een voorzet van n zo'n counters werd door Dompi in eigen doel gewerkt. Toch kon FCC nog met een voorsprong gaan rusten na een cadeautje van de keeper en een makkelijk goal van Daf.

Na de pauze een zelfde spelbeeld. FCC dat niet zuiver genoeg speelde en de Pezerik die eigenlijk vrij makkelijk overeind bleef. Dankzij een owngoal kwamen we op 3-1, maar de volgende 10 minuten waren voor de Pezerik. Bijna een tweede owngoal, een snelle counter die voor de aansluitingstreffer zorgde en Sammeke die gelukkig voor ons, de 3-3 van de lijn haalde. Net daarna konden we snel de 4-2 maken en was de overwinning binnen. Op het einde scoorde Ali nog de 5-2.

1-0: na geharrewar kan Tom alleen op de keeper gaan en overhoeks binnen trappen
1-1: voorzet vanop links die via Dompi in doel belandt
2-1: via Dompi komt de bal bij Haris die in n keer Daf diep stuurt. De keeper trapt over de bal en Daf kan makkelijk scoren
PAUZE
3-1: corner van Haris die via hoofd verdediger in eigen doel vliegt
3-2: snelle diepe counter die na voorzet van rechts, wordt binnen getrapt
4-2: Daf met assist naar Haris die hard en mooi binnentrapt
5-2: Haris zet zich door tot op de achterlijn en met een knappe 45 bereikt hij Ali, die hard uithaalt en scoort

FCC zal het altijd moeilijk hebben tegen ploegen die niet met 11 op het veld staan. Het spel maken ligt ons niet, er sluipt te veel nonchalance in de ploeg ... Precies de Rode Duivels. Uiteindelijk is dit wel een verdiende overwinning, maar wel eentje zonder heel veel glans Volgend weekend spelen we tegen de Zwaantjes. Indien we kunnen winst, komen we alweer de top-6 binnen ! Wedstrijd wordt gespeeld om 15u op het Diepvenneke!

Ploeg: Polle, Dompi, Sammeke, Nick ('35 C), Tom ('60 Ken), Daf, Haris, Nico VD ('35 Ali), Kevin, Fino en Kurt.
FC Charly's dankt zijn sponsors
MegafitDr Tom Eggers
Hoogstraatsebaan 21, 2390 Oostmalle

www.megafit.be

+32 3 297 10 48 - oostmalle@megafit.be
Kinesist Koen Wouters
Bouwen Vermonden Leslie
Algemene Bouwwerken Steve Smits

Klik hier voor overzicht alle sponsors19.11.2018   MvdM: FC Charly's - VK De Pezerik

Weinig discussie over wie er deze week wint: 1 goal en 2.5 assist (sorry, maar assist bij own-goal wordt bij de FIFA ook niet geteld) maken van Haris de terechte weekwinnaar ! Tom Keysers pakt verdiend de tweede plaats. Daarachter klitte alles samen. Dompi neemt dankzij 1 driepunter en minder stemmen dan Daf en Ali de bronzen plak.

1. Haris - 28 (10)
2. Tom K - 12 (7)
3. Dompi - 7 (3 stemmen - 1 3-punter)
4. Daf - 7 (5 stemmen - 0 3-punters)
5. Ali - 7 (5 stemmen - 0 3-punters)
6. Fino - 6 (3)
7. Kevin - 5 (2)
8. Sammeke - 5 (2)
9. Kurt - 5 (3)
10. Ken - 1 (1)
11. Polle - 1 (1)

11.11.2018   Arte - FC Charly's: 2 - 3

Na alweer spijtig puntenverlies thuis, moesten we op verplaatsing in Turnhout onze positie in de middenmoot gaan verdedigen. Eindelijk goed voetbalweer: 13 en regen !! (Allez, ik zal voor m'n eigen spreken)

Het werd een spannende, entertainende wedstrijd met 2 ploegen die er vol voor gingen. Duels werden uitgevochten, zonder over de schreef te gaan. Dus maw een wedstrijd zoals het er n moest zijn. De eerste 15 minuten had FCC de wedstrijd onder controle en kwam het ook verdiend op voorsprong dankzij Maarten. Na het uitvallen van Kurt, nam Arte de wedstrijd over. FCC moest nog wat zoeken naar zijn opstelling, maar slaagde daar voor de rust niet meer in. Het was ook in deze fase dat Arte kon gelijkmaken.

Na de pauze was het weer FCC dat het spel in handen nam. Arte drukte ook, maar zonder groot gevaar. Weer Maarten zorgde voor een 2-1 voorsprong. Naarmate de wedstrijd naar z'n einde liep, ging Arte meer en meer drukken. FCC speelde op de counter en tal van vrije trappen belandden net niet in doel. Een paar minuten voor affluiten kwam Arte weer langszij na een mooi schot. FCC liet de kop niet hangen en ging in de laatste minuten nog op zoek naar de overwinning. Alweer een vrije trap werd perfect getrapt door Haris. Daf zette zijn kop ertegen en de 2-3 was een feit.

Verdiende overwinning die ons in de ruime middenmoot houdt.

0-1: Mooi actie over links. Jerre wordt diep aangespeeld en legt terug op Maarten. Een individuele actie en een knap schot aan de eerste paal

1-1: na een inworp gaat de bal snel naar de andere flank. En speler is meegelopen en kan ongehinderd naast Polle afwerken.

1-2: Kevin zet zich centraal goed door, maar er wordt goed op hem verdedigd. Via misverstand komt de bal toch bij Maarten en trapt hard in het dak van het doel.

2-2: hun spits wordt randje buitenspel diep gestuurd en kan de bal net binnen houden. Hij speelt terug en de bal wordt voorgegeven. Centraal wordt de bal - van net buiten de 16 - hard onder de Polle binnen getrapt.

2-3: vrije trap vanop rechts van Haris. Daf zet zijn kop ertegen en scoort van dicht bij

Volgende week spelen we thuiswedstrijd tegen VK De Pezerik. (Ons 21ste onderlinge duel). Gedaan met alle geinigheid, supporters en spelers op post!!!

Kern: Polle, Sammeke, Dompi, Nick ('60 Shane), Kurt ('15 Haris), Fre, Fino, Daf, Kevin, Maarten en Jerre.
11.11.2018   MvdM : Arte - FC Charly's

Maarten Peeters, maker van 2 belangrijke doelpunten, werd verkozen tot Man van de Match. Daarachter was het iets spannender. Seizoensdebutant Jerre, houdt net Haris achter zich! Congratz !!

1. Maarten - 20 (7)
2. Jerre - 13 (8)
3. Haris - 9 (5)
4. Sammeke - 6 (2)
5. Fr - 6 (4)
6. Polle - 4 (2)
7. Kevin - 3 (1)
8. Fino - 3 (3)
9. Daf - 2 (1)

28.10.2018   De Doelgetters - FC Charly's : 3 - 3

Net zoals onze vorige uitwedstrijd (KFC Horemans Beerse), zagen we een wedstrijd met 2 gezichten.

In de eerste helft waren De Doelgetters baas en kreeg FCC amper een combinatie bij elkaar getrapt. Dit resulteerde in 3 doelpunten voor de Doelgetters alsook nog een paar open kansen die - gelukkig voor ons - gemist werden. En goede actie was voor FCC voldoende om toch een aanlsuitingstreffer aan te tekenen voor de pauze.

In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. FCC was nu de betere ploeg. Er werd steviger gevoetbald (lees ook 3 gele en een rode kaart), maar vooral werd er beter gecombineerd. FCC kreeg nu ook een paar grote kansen (ballen van de lijn, 2 buitenspelsituaties), maar kon alsnog, in de laatste seconden, verdiend gelijk maken.

Volgende week - alweer - een belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Rowil! (Maar eerst de quiz nog )

1-0: bal diep lang de rechterkant, schot van zo'n 20 meter schuin van doel die aan de tweede paal binnen gaat
2-0: 1-2 waardoor spits alleen voor de Polle komt en simpel binnen tikt
3-0: verre inworp die wordt doorgekopt en aan de tweede paal kan worden binnen getikt
3-1: actie tussen Fre en Fino op de rechterkant. Fre met een mindere voorzet die door DAf wordt opgepikt en binnen gewerkt

3-2: na gekampeer rond de 16, komt de bal bij Sammeke. Zijn gekraakt schot belandt voor de voeten van Fino die niet twijfelt en binnen trapt
3-3: Haris met een flankwissel naar Kurt. Kurt trapt vanop zo'n 30 meter naar doel en de bal verdwijnt over de keeper aan de verste paal binnen

Kern: Polle, Dompi, Nico VD ('35 Sammeke), Nick, C ('35 Kurt), Tom K, Daf, Fre, Fino, Haris en Maarten. [Shane]

Geel: Haris, Maarten en Daf Rood: Sammeke (2x geel)
28.10.2018   MvdM : De Doelgetters - FC Charly's

Een spannende stemming deze week, maar uiteindelijk zorgde de winningsgoal in de laatste seconden toch voor het verschil!! Congratz Kurt !!!

1. Kurt - 25 (11)
2. Daf - 21 (10)
3. Fino - 16 (7)
4. Nick - 8 (4)
5. Tom K - 7 (5)
6. Polle - 6 (4)
7. Dompi - 3 (1)
8. Fr - 3 (2)
9. Haris - 1 (1)

22.10.2018   FC Charly's - Harlem 22 : 6 - 0

Een kort verslag deze week (quiz-drukte). Na het teleurstellend resultaat van vorige week, moest er deze week gewonnen worden. Harlem 22 stond op de laatste plaats, we wilden winnen om zo toch in die ruime middenmoot te blijven. Maar Harlem had vorige week wel met 7-0 gewonnen ...

Uiteindelijk bleek enige angst voor de tegenstander niet van tel. Het siert Harlem 22 enorm dat zij alle moeite doen om aan 11 spelers te geraken, ook al moeten er (ben niet zeker, maar toch), vier 50-plussers meespelen. De oudste bleek zelfs 64 te zijn. Dikke chapeau! Er kunnen nog veel ploegen iets van jullie leren !

Maar de wedstrijd zelf bleek dus weinig om handen te hebben. FCC kreeg de bal en kon stelselmatig zijn voorsprong uitbreiden. Uiteindelijk werd het 6-0, een verdiende overwinning!

1-0 : Kurt kopt bal terug op Kevin die van dicht bij binnen trapt
2-0 : corner van Kurt die door Tom wordt bininen gekopt
3-0 : verdediger van Harlem ontzet de bal in de voeten van Nico VDP, die twijfelt niet en trapt van op de 16 binnen
4-0 : aanval over de rechterflank, Tom devieert de bal tot bij Kurt die makkelijk binnen tikt
5-0 : Tom komt alleen voor de keeper en mist. Hij krijgt de bal terug en legt tot bij Kevin die makkelijk kan scoren
6-0: Plaske zet zich door tot op de achterlijn. Hij legt de bal ver achteruit en Nico VD trapt verschroeiend met rechts binnen

Kern: Polle, Hans ('40 Shane), Nick, Sam VL, Fre, Fino ('55 Dompi), C ('35 Nico VD), Tom, Kevin, Kurt en Nico VDP
22.10.2018   Man van de Match: FC Charly's - Harlem 22

Veel keuze dit weekend, maar de winnaar kreeg toch van 11 van de 16 man stemmen. Proficiat Tom Keysers. Een beetje daarachter en bijna broederlijk naast elkaar vinden we Kevin VDK en de Fino !

1. Tom K - 27 (11)
2. Kevin - 21 (11)
3. Fino - 17 (8)
4. Kurt - 12 (7)
5. Plaske - 6 (3)
6. Fr - 5 (3)
7. Nick - 3 (1)
8. Sammeke - 3 (2)
9. C - 1 (1)
10. Polle - 1 (1)

15.10.2018   KFC Horemans Beerse - FC Charly's : 3 - 1 (1-1)

Een klassiek verhaal van het deksel en de neus.

De wedstrijd tegen de Horemannen is n van de meest gespeelde wedstrijden in ons 40-jarig bestaan. De Horemannen hadden de statistieken nog mee, maar FCC wilde na 2 uitoverwinningen, nu ook een derde keer de 3 punten mee naar Oostmalle nemen. De wedstrijd begon met 10 minuten vertraging omdat er geen scheidsrechter was. Gelukkig kon Horemans een vrijwilliger vinden in de kantine. Voor ons geen onbekende, want het was Toon Veelaert (wedstrijd prima onder controle, goed laten voetballen, merci Toon!)

In de eerste helft was FCC de meest gevaarlijke ploeg. Sammeke en Nico VD hun voorzetten waren prima en er waren goede kansen voor Tom Keysers (alleen voor de keeper, naast), Ali (kopbal op de keeper), Kevin (schot over), Daf, Maarten, ... Scoren is soms niet makkelijk. Na 25 minuten kwamen we dan toch 0-1 voor. Daf kreeg de bal in de 16; hij legde goed achteruit en Fino scoorde zijn eerste van het seizoen. FCC bleef daarna baas, maar kreeg daarna weer een typische FCC-goal tegen. Onnodig balverlies, verschillende spelers uit positie, diepe bal naar hun snelle spits die 40 meter met de bal kan lopen en voorbij Polle binnen tikt. We gaan rusten met een teleurstellend 1-1 gelijkspel.

Ook na de pauze gaat FCC op zijn elan voort. Er zijn weer een paar grote kansen. Een doelpunt van Daf wordt nog - terecht - afgekeurd voor buitenspel en blijkbaar zat daar het breekpunt voor FCC. Horemans nam de wedstrijd meer en meer in handen en Polle begon ook werk te krijgen. Hij redde een paar keer heel gevat, maar moest zich uiteindelijk gewonnen geven op een zondagsschot dat via een vreemde bots over hem in doel belandde. FCC ging nog wat drukken, maar kon geen kansen meer creren en liep keer op keer op de counters van de Horemannen. Polle zat weer goed tussen, maar 5 minuten voor tijd werd de doodsteek uitgedeeld. Weer een diepe counter en de bal werd langs Polle en via de paal binnengetrapt: 3-1. Dit werd ook de einduitslag.

Weggegeven punten, want hier hadden we altijd iets moeten rapen. Als team schoten we te kort: 45 minuten de overhand, vele grote kansen, maar ook niet zo goed verdedigd. We pakken het goede mee naar volgende week, het slechte blijft in Beerse! Dan gaan we op zoek naar onze eerste thuisoverwinning. Dit zullen we moeten pakken tegen Harlem 22, die afgelopen weekend hun eerste punten behaalden (7-0 winst tegen de Mengelmoes). Iedereen op post !!

Kern: Polle, Nick ('55 Dompi), Sammeke, Nico VD ('45 Shane), Kurt ('35 Haris), Fino, Kevin, Tom K, Daf, Ali ('50 Fre) en Maarten.
15.10.2018   MvdM KFC Horemans Beerse - FC Charly's

Voor de tweede keer dit seizoen hebben we een ex aequo bovenaan. Zowel Fino als Sammeke behaalden 14 punten, maar omdat Fino een driepunter meer heeft, is hij onze Man van de Match ! Polle strandt op de derde plaats.

1. Fino - 14 (6)
2. Sammeke - 14 (6)
3. Polle - 9 (4)
4. Daf - 5 (3)
5. Tom K - 2 (1)
6. Nick - 2 (2)
7. Ali - 1 (1)
8. Nico VD - 1 (1)

Toon alle berichten.

Overzicht quizzen FCC

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
FC De Zwaantjes
FC Charly's
24/11/2018
15:00
Statistiek


Vorige wedstrijd
FC Charly's
VK De Pezerik
5
2Topschutter top-3
1. Dave Cot 7
2. Maarten Peeters 4
3. Haris Sadiki 3


Volgende activiteit
Quiz KLJ op 23/11/2018
Om 20u in de Notelaar, Oostmalle