Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - 2006

Terug

Vorige pagina - Volgende pagina

15.10.2018   Q(F)CC - Quiz Paal-En Bergstraatje

Afgelopen vrijdag hebben we een mooie tweede plaats behaald op de quiz van het gebuurt Paal- en Bergstraat.

We behaalden 101 punten op 130. We kwamen 1 punt tekort voor de eerste plaats. Winnaar werd Progressief Malle (lees: Lex Van Loon).

Wel eindigden we als eerste voor 'De Zuipbeker'. We verdienden hiermee 6 mooie karaffen gevuld met drank naar keuze en een bak Trappist Extra.

Einstein brains: Koen, Luc, Rob, Tim, An en Pat VO10.10.2018   MvdM : Mengelmoes - FC Charly's

Un peu en retard, maar hier is hij dan. Ik denk dat er over de winnaar weinig discussie was: 3 goals en een assist! Dan verdien je te winnen. Congratz Daf! Voor plaatsen 2 en 3 was het iets spannender. Tom Keysers kan nog net Haris en Fino afhouden!

1. Daf - 29 (11)
2. Tom K - 12 (5)
3. Haris - 10 (6)
4. Fino - 9 (5)
5. Fr - 6 (4)
6. Tom B - 5 (4)
7. Mich - 1 (1)
01.10.2018   MvdM : FC Charly's - FC Beuckie

Voor de eerste keer dit seizoen was er een gelijkspel voor de overwinning. Zowel Nick als Haris kregen 20 punten. Het klassement stipuleert dan eerst dat we kijken naar het aantal stemmen, maar dat waren er evenveel. En dan kijken we naar het aantal 3-punters. Hierin scoorde Haris er 5 en Nick eentje minder. Dus de overwinning deze week gaat naar Haris en dit voor Nick en Dompi.

1. Haris - 20 (8)
2. Nick - 20 (8)
3. Dompi - 10 (6)
4. Daf - 6 (4)
5. Shane - 2 (2)
6. Hans - 1 (1)
7. Sammeke - 1 (1)
01.10.2018   FC Charly's - FC Beuckie: 0 - 4 (0 -2)

De derde thuiswedstrijd van dit seizoen en ineens ook al de tweede derby. Tegenstander van dienst: nieuwkomer in 2de klasse en buren uit Westmalle: FC Beuckie.

De bedoeling was om onze 2de overwinning van dit seizoen te pakken en zo in de veilige middenmoot te komen. Maar FCC had een complete offday en het was te verwonderen dat dit FC Beuckie nog geen punten had behaald. Beuckie pakt verdiend de 3 punten mee naar Westmalle en FCC zal zich moeten bezinnen om komend weekend in Turnhout punten te gaan rapen! Anders wordt die aansluiting met de middenmoot toch al groot...

0-1 : vrije trap rechtstreeks aan de eerste paal binnen gewerkt
0-2 : vrije trap naar de tweede paal, waar een spits de bal zonder een verdediger in de buurt, kan binnenkoppen
0-3 : hoekschop over de grond naar de eerste paal en hard binnen getrapt
0-4 : slecht uitverdedigen waardoor er ineens 4 man van Beuckie voor Polle en Hans staat. De bal wordt makkelijk binnen gelegd.

FCC kreeg kansen om doelpunten te maken, maar ze waren niet doelgericht, werden gepakt door de keeper of tegengehouden door een Charly... Precies een Anderlecht-probleem dat wij hebben: efficintie ...

Kern: Polle, Hans, Sam VL ('55 Shane), Tom ('50 Ali), Tim ('35 Dompi), Daf, Frits, Nick, Kevin, Fre en Haris.

Geel: Sam VL, Hans, Ali en Nick (?)01.10.2018   Q(F)CC - Quiz Rode Kruis Malle

Op de 4de quiz van het Rode Kruis van Malle, behaalde Q(F)CC een 10de plaats op 22 ploegen. Het was een sterk bezette quiz met De Haasjes als terechte winnaars !

Einstein Brains: Tim, Ben, Toon, Kurt, Luc en Koen..23.09.2018   The Sir United - FC Charly's 0 - 4 (0 - 0)

Voor zijn eerste uitwedstrijd van dit seizoen, trok FCC naar Merksplas waar het The Sir United in de ogen keek. De voetbalterreinen van de kolonie in Merksplas, moet zowat het mooiste zijn, waar we tegenwoording terecht kunnen. Na 2 - laat het ons maar noemen zoals het is - slechte wedstrijden, was het tijd om eens een goede wedstrijd op het veld te leggen. Doordat Frits nog ziek was, stonden er slechts 13 spelers op het wedstrijdblad.

De eerste helft ging gelijkopgaand. FCC had iets meer balbezit en kon af en toe goed dreigen via de flanken. Maar in het begin waren de betere kansen wel voor The Sir. Wel met de hulp van FCC. Balverlies op gevaarlijke plaatsen (een oud zeer) leidde voor gevaarlijke aanvallen, maar Polle, Nick, Dompi ... konden de ballen blokken of wegwerken. Halverwege de eerste helft kwam de eerste grote kans voor FCC. Maarten trapte een vrije trap vanop 25m snel op doel, maar het schot was te zwak en de keeper kon makkelijk pakken. Even later mocht Tom alleen op doel afgaan, maar zijn schot met links strandde ook op de keeper. Rusten met 0-0.

De tweede helft begon heel goed voor FCC. Centeren, bal diep, een verdediger die onder druk van Daf de bal centraal speelt en Maarten die daar met buitenkantje rechts via de paal scoort! 0-1. En nog was het niet gedaan. Paar minuten later, een aanval vanachter uit: Polle, Hans, Nick, Dompi, Daf. Bal diep over rechts waar Tom en Maarten goed druk zetten. Weer een verdediger die slecht inspeelt en Maarten die zo de 0-2 op het bord kan zetten. Daarna het kantelmoment van de wedstrijd. The Sir met een goede aanval waardoor hun centrale middenvelder de bal centraal op 7 meter van de goal in zijn bezit krijgt. Zijn schot wordt echter fabuleus gered door de Polle zodat het 0-2 blijft. FCC blijft nu de betere ploeg, houdt The Sir van zijn eigen goal en is zelf nog gevaarlijk. Twee keer wordt er nog gescoord. Eerst weer goede duels van Tom en Maarten op rechts. Maarten met de voorzet en Daf die op z'n Trnava's scoort! Daarna nog diepe bal op Maarten. Maarten blijft rustig en past op Haris. Die blijft nog rustiger en legt de bal mooi naast de keeper binnen. 0-4. Eindstand!

FCC wint voor de eerste keer dit seizoen en dit ook op overtuigende manier. Met 2 goals en 2 assists is Maarten overtuigend Man van de Match. Maar ook zonder de Polle en in het verlengde de ganse verdediging hadden we 0 niet kunnen houden op de moeilijke momenten. En wat nog belangrijker was, voor de eerste keer ook teurg mooi voetbal op de mat. Volgende week spelen we een nieuwe derby: deze keer thuis tegen FC Beuckie!

Kern: Polle, Hans DC, Nick, Sam VL, Dompi, Fre, Kevin ('60 Wannes), Ali ('35 Haris), Tom, Daf en Maarten

Geel: Nick23.09.2018   MvdM: The Sir United - FC Charly's

Weinig discussie over de top-2 deze week. De ene was betrokken bij alle 4 de doelpunten, de andere zorgde ervoor dat The Sir op beslissende momenten niet kon scoren. Proficiat Maarten en Polle! Daarachter lag het iets meer open, maar uiteindelijk behaalde Fre vrij overtuigend de derde plaats met 14 punten!

1. Maarten - 44 (17)
2. Polle - 31 (15)
3. Fr - 14 (9)
4. Kevin - 7 (4)
5. Hans - 4 (3)
6. Nick - 3 (2)
7. Daf - 2 (2)
8. Tom - 2 (1)
9. Dompi - 1 (1)
23.09.2018   FC Charly's evenaart een 22-jarig oud record!!

Voor de derde uitwedstrijd op rij, kon de verdediging de nul houden !!

Binnen 2 weken kan dit record verbroken worden in de uitwedstrijd in Turnhout tegen de Mengelmoes!19.09.2018   Q(F)CC - 2de Quiz Brandweer Rijkevorsel

Voor het tweede jaar organiseerde de brandweer van Rijkevorsel een quiz en net als vorig jaar werd deze gepresenteerd door Guy Stoffelen. Dan weet je dat je een heel actuele quiz krijgt, met veel foto's puzzels, muziek ...

En net als anders weet je dan ook dat de foto's ons pijn doen. Een derde plek hadden we kunnen/moeten halen, maar het werd een 5de plaats. (44 ploegen). Toch mooi resultaat, me dunkt!

Einstein brains: Luc, Koen, Rob, Pejke, Tim VH en Dompi17.09.2018   FCC Awards 2017-2018

Proficiat aan alle winnaars !!

10 jaar lid: Nico Van Dyck en Dafke Cot
20 jaar lid: Ben van Hofstraeten
30 jaar lid: Patrick Verschueren
35 jaar lid: Jan Bogaerts

Paul Mertens-trofee: Paul Mertens
De Superjoker: Haris Sadiki
De B.B.C.: Cedric Van den Langenbergh
Eddy Wally-trofee: Aljosja Bourgeois en Jeroen Adriaenssen
Lucky Luke-trofee: Kurt Marynissen
De Houten Wandelstok: Dominique 'Dompi' d'Hertefelt
D WC-rol: Alen Amzi
Assistenkoning: Haris Sadiki
De Gouden Schoen: Dafke Cot

De Meest Verdienstelijke Speler
5. Frederic Franck
4. Paul Mertens
3. Tom Keysers
2. Vincent Sels
1. Dafke Cot

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
FC De Zwaantjes
FC Charly's
24/11/2018
15:00
Statistiek


Vorige wedstrijd
FC Charly's
VK De Pezerik
5
2Topschutter top-3
1. Dave Cot 7
2. Maarten Peeters 4
3. Haris Sadiki 3


Volgende activiteit
Quiz KLJ op 23/11/2018
Om 20u in de Notelaar, Oostmalle