Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - ©2006

Terug

Vorige pagina - Volgende pagina

25.05.2018   Tornooi FC Bariton

Goedemorgen. Morgen tornooike van onze vrienden van den Bariton! Fcc speelt eerste match om 13u. Het wordt goed weer dus komt gerust ene drinken!!

PS: momenteel 7 sjotters om te starten (ikke zelf pas vanaf 16u of zo). Als er zich nog iemand kan om Greg,tom,Ali, Haris, Sam, fino en Kevin te vervoegen, dan geef je maar een seintje!06.05.2018   Tornooi KFC De Vrede

FCC behaalde een knappe derde plaats op het tornooi van KFC De Vrede Wechelderzande.

In de eerste ronde werden 9 op 9 gehaald na 3-2, 3-1 en 3-2 overwinningen.

De halve finale werd - volledige terecht - verloren tegen de latere winnaar, met 3-0.

De kleine finale was een derby tegen The Missing Link. FCC stond 2-1 voor tot een kleine minuut voor tijd. Een late counter en strafschoppen moesten dus beslissen over plaatsen 3 en 4. De Jerre ontpopte zich tot penaltystopper en we wonnen aldus de strafschopreeks met 2-1! Brons!!!

Topschutter (6) en maker van het mooiste doelpunt van het tornooi, was Ali. Stonden ook nog op het scorebord: Jerre (2), Tom, Fino en Haris.

Kern: Polle, Dompi, Jerre, Sam, Tom, Fino, Ali, Haris, Fre en Nick.30.04.2018   MvdM : De Doelgetters - FC Charly's

Voor de laatste keer dit seizoen mocht er gestemd worden en ze hebben het nog eens moeilijk gemaakt. Daf is de verdiende weekwinnaar met 29 punten en Ali mooi tweede met 14 punten.

Vervolgens waren er 3 spelers met 9 punten. Nico valt er net naast want te weinig 3-punters. Tom en Maarten delen wel plaats 3. Congratz !!

Hiermee is het dus ook geweten wie de Meest Verdienstelijke Speler is voor het seizoen 2017 - 2018! Deze wordt bekend gemaakt op zaterdag 15 september tijdens de jaarlijkse FCC Awards !! Reserveer deze alvast in jullie agenda !! (Maar stond er al in zekers :-) )

1. Daf - 29 (11)
2. Ali - 14 (7)
3. Maarten - 9 (4)
3. Tom - 9 (4)
5. Nico VD - 9 (7)
6. Sam - 7 (5)
7. Dompi - 6 (4)
8. Sammeke - 5 (2)
9. Fré - 2 (1)
27.04.2018   Overlijden Rik Franck

"Herinner mij, maar niet in sombere dagen
Herinner mij, in stralende zon, zoals ik was
Toen ik alles nog kon.


Met droefheid melden wij het overlijden van Rik Franck, de grootvader van Christophe en Frederic.

U bent uitgenodigd om samen met hen afscheid te nemen in de kerk St. Leonardus, Dorpsstraat te St. Lenaarts op woensdag 2 mei 2018 om 10.00 uur. Samenkomst met gelegenheid tot groeten en condoleren in de kerk vanaf 9.45 uur.

Veel sterkte aan Fré, Inez, Christophe, Lisa, familie, vrienden en kennissen!22.04.2018   FC Charly's - FC Unlimited : 1 - 2

FC Chapeau is kampioen, maar voor positie 2 (en promotie naar eerste klasse) was er nog niets beslist. Zowel de Kaaimannen, The Sir, Rowil, Mengelmoes, Doelgetters als de Charly's maakten nog kans.

Waar we de voorbije weken tegenstanders uit de top-5 over het bord kregen, moesten we nu tegen FC Unlimited. De jongeheren uit Wechel waren al zeker van degradatie naar derde klasse. Maar zoals het verleden al meermaals heeft aangetoond, liggen die ploegen ons net minder. We moeten dan zelf het spel maken en dat lukt ons niet zo goed.

Waarschijnlijk dat ook het warme weer er mee te maken heeft, maar ook vandaag was het weer zo'n dag. FCC speelde één van zijn slechtste wedstrijden van het seizoen en Unlimited, aangemoedigd door wel heel veel supporters, speelde een stevige en goede wedstrijd.

Niet dat het aan de scheids heeft gelegen, maar hij heeft wel zijn invloed gehad op de wedstrijd en dit in 3 fases:

1-0: na een voorzet van Nico ontvouwd zich een heet standje voor het doel van Unlimited. De scheids had zeker 1 keer kunnen fluiten voor een fout op de keeper, maar liet toch verder spelen. In al het geharrewar (en na klein tikje van Maarten), kon Tom zijn 8ste van het seizoen scoren.

2-0: of toch niet ... Een bal die van een verdediger komt, komt bij Fino die proper afwerkt. De scheids had echter de balcirculatie niet goed opgemerkt en fluit onterecht voor buitenspel. Het blijft dus 1-0.

1-1: nog geen 5 minuten later ontzet Greg de bal in onze grote backlijn. Hij krijgt daarbij een por van een aanvaller en in een poging om recht te blijven en zijn evenwicht te behouden, raakt hij de bal met de hand. Geen fout voor ons, wel een penalty voor Unlimited. Deze wordt proper omgezet en dus 1-1.

De 1-2 was ook gecontesteerd, maar onterecht. FCC ontzet de bal en loopt vooruit om de spitsen off-side te zetten. Niet iedereen was echter goed gevolgd, waardoor het dus geen buitenspel was. Ook nu werd er weer netjes, maar makkelijk afgewerkt.

FCC probeerde nog met 3 spitsen een puntje te halen, maar buiten wat kopkansjes en een afgeblokt schot, kwamen we niet meer.

Een 1-2 nederlaag tegen de laatste is altijd zuur, zeker omdat ook bv de Kaaimannen gewonnen hadden. Puur sportief kan er dus niet meer gepromoveerd worden. Eventueel wel nog via de Groene Tafel. Sowieso gaan we vrijdag voor de 3 punten, want een plaats in de top-5 ambiëren we toch nog wel !

Kern: Polle, Sam ('35 Dompi), Greg, Nico VD ('35 Tim), Tom ('35 Cedric), Fre, Fino, Maarten, Jerre, Daf en Ken22.04.2018   MvdM - FC Charly's - FC Unlimited

Het werd een heel diverse stemming deze week. Op 2 man na, kreeg iedereen ook punten. De overwinning is voor Greg Klessens. Ken Geysen op 2 en Fre op 3.

1. Greg - 12 (4)
2. Ken - 10 (4)
3. Fré - 7 (5)
4. Polle - 6 (2)
5. Fino - 6 (3)
6. Daf - 4 (3)
7. Tom - 3 (1)
8. Jerre - 3 (2)
9. Sam - 3 (2)
10. Dompi - 2 (1)
11. Tim - 2 (1)
12. Maarten - 2 (2)
15.04.2018   Q(F)CC pakt zilver

Op de 10de quiz van de B-Reserven van St-Jozef, pakte Q(F)CC en knappe tweede plaats op 46 ploegen. Zes keer deelgenomen in 10 jaar, zes keer op het podium!!

Ook met dank aan Greg. Als laatste opgetrommeld om aan 6 man te geraken, maar sterke bijdrage in het eindresultaat! Tot volgende keer Greg! :-) :-)

Quizkids: Toon, Peter, Greg, Luc, Rob en Dompi15.04.2018   MvdM: FC Charly's - FC Chapeau

Dankzij een doelpunt en een assist belandden zowel Fino als Daf bovenaan het klassement. Daf won wel overtuigend! De derde plaats is er nog voor kersvers vader: Maarten Peeters !

1. Daf - 22 (9)
2. Fino - 12 (5)
3. Maarten - 9 (5)
4. Polle - 8 (3)
5. Ali - 6 (4)
6. Dompi - 4 (3)
7. Tom - 4 (3)
8. Greg - 1 (1)
11.04.2018   The Sir United - FC Charly's : 0 - 1

Ik weet niet of het de eerste keer is, maar het zal in ieder geval nog niet veel zijn voorgekomen: sjotten op een maandagavond. Afgelopen maandag trokken we alleszins naar Merksplas om daar The Sir te bekampen. Met het oog op een hoge top-5 plaats, kon er best gewonnen worden ...

En dat deden we ook! FCC speelde een sterke en stevige wedstrijd en gaf eigenlijk maar amper een halve kans weg. Zeker in de eerste helft werd The Sir goed vast gezet en werd er goed gevoetbald! Na zo'n 15 minuten stak Ken de bal prima diep op Dafke. Zonder aarzelen trapte hij overhoeks binnen! Ken probeerde dezelfde actie nog een keer, maar deze keer trapte Tom via de deklat over. FCC bleef domineren met oa poging van Jerre, maar de laatste pass was net niet goed. Er werd verdiend met een 1-0 voorsprong gerust.

Na de pauze waren de eerste 10-15 minuten voor The Sir. Ze kwamen nog steviger "uit de kleedkamer" en het was voor ons even happen. Maar echt gevaar kwam er niet uit voort. De gevaarlijkste situatie was er eentje waarbij de bal even bleef steken voor doel. het schot dat volgde ging over. De grootste kansen waren er nog voor Ali die, eitelijk feitelijk, minstens 3x had kunnen/moeten scoren. Spijtig genoeg gingen zijn pogingen er niet in en bleef het dus spannend tot de laatste minuut! The Sir slaagde er ook niet meer in om de Polle te bedreigen en zo werd er dus gewonnen met 1-0.

Een verdiende overwinning waarbij FCC een stevige en goede wedstrijd op de mat legde. DAnkzij deze overwinning krijgen we weer zicht op de top-3! (Hopelijk is binnenkort de site van de KVDV weer beschikbaar ...) Komende zaterdag krijgen we de kampioen over de vloer. Allen daarheen, zou ik zeggen !

Kern: Polle, Sam, Sammeke, Tim, Dompi, Fre, Ken, Tom ('50 Cedric), Nico VD ('35 Ali), Jerre ('62 Kurt) en Daf.

Geel: Sammeke11.04.2018   Man van de Match: The Sir United - FC Charly's

Lang geleden dat het nog zo spannend was! Twee centrale middenvelders streden tegen elkaar, maar het was uiteindelijk Ken die aan het langste eind trok. Fre op 2, Dafke op 3!

1. Ken - 21 (9)
2. Fré - 18 (8)
3. Daf - 11 (6)
4. Sam - 4 (2)
5. Dompi - 2 (1)
6. Jerre - 1 (1)
7. Nico VD - 1 (1)
8. Tim - 1 (1)
9. Tom - 1 (1)

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
Nog geen wedstrijd bekend.
 


Vorige wedstrijd
De Doelgetters
FC Charly's
0
2Topschutter top-3
1. Dave Coët 9
2. Tom Keysers 8
3. Alen Amzi 5


Volgende activiteit
Mini-voetbaltornooi Den Bariton op 26/5/2018
Vanaf de middag